Mostra el seu compromís en fer més fàcil la feina dels projectistes, estudis, etc.

Bosch Comercial-Industrial inclou en el seu web una nova àrea per a prescriptors

SINF 20116 BOSCH 201130

  • D'aquesta manera, Bosch mostra el seu compromís amb fer més fàcil la labor dels projectistes, estudis d'arquitectura i enginyeries.
  • Conscient de la importància de crear un futur on la col·laboració, la cooperació, l'optimització i la facilitat de treball siguin les claus del sector, Bosch Industrial obre un espai on els prescriptors podran trobar tota la informació i serveis rellevant per a posar en marxa el seu treball de planificació.

Madrid, 30 de novembre de 2020. Compromesa amb fer més fàcil la labor de projectistes, estudis d'arquitectura i enginyeries, Bosch Comercial i Industrial ha inclòs un nou espai de prescripció dins de la seva web.

Així, conscient de la importància de crear un futur on la col·laboració, la cooperació, l'optimització i la facilitat de treball siguin les claus del sector, Bosch posa a la disposició dels professionals una àrea dedicada a facilitar la labor de planificació amb la seva àmplia gamma de productes.

En aquest espai, que estarà obert al públic sense necessitat de registre, els prescriptors podran trobar tota la informació i serveis rellevants per a posar en marxa el seu treball des de l'assessorament i la planificació d'un projecte fins a la seva posada en marxa, manteniment i modernització.

D'aquesta manera, els professionals podran consultar diferents continguts entre els quals es troben vídeos de producte, de referències d'instal·lacions o tutorials; i tindran l'oportunitat d'accedir als softwares disponibles de Bosch com Open Bim Bosch, Air Select, Easy Soft o MEC Optimize, així com a la biblioteca de fitxers CAD i BIM. A més, Bosch ha incorporat recentment el seu catàleg de solucions de calefacció, aigua calenta sanitària, energia solar tèrmica i aire condicionat comercial VRF en la plataforma BIM & CO a la qual podrà accedir de manera senzilla des d'aquesta àrea. Així mateix, disposaran de tota la documentació tècnica utilitzant el nou cercador de documentació tècnica per a trobar manuals, certificats, homologacions, fulles de producte o etiquetes d'eficiència energètica de manera ràpida i senzilla. 

Els professionals també podran accedir a les formacions que ofereix la marca a través de l'aula digital de la seva eAcademy, i estar al dia dels esdeveniments i webinars que realitza Bosch sobre les seves solucions que puguin ser del seu interès.   

Gràcies als anys d'experiència, Bosch té un coneixement únic dels requisits específics de les diferents indústries i operadors i ofereix als seus clients solucions energètiques personalitzades per a totes les aplicacions.  Moltes d'elles s'han destacat en el site com a referències d'instal·lacions i casos d'èxit tant a nivell nacional com internacional.

Amb tot això, Bosch Comercial i Industrial, a més d'una àmplia gamma de productes, ofereix un enfocament integral, des del suport a la planificació i a projectes fins al servei postvenda. Per a més informació, accedeixi a la seva pàgina web
www.bosch-industrial.com/es i descobreixi la nova àrea de prescripció.