Solucions d'alta eficiència energètica adequant i adaptant els equips i sistemes

 

 

Bosch Termotecnia continua apostant per la innovació
i l'eficiència a les seves solucions integrals
HVAC per a edificis comercials

 

  • Avui dia, una part molt important del consum energètic dels edificis comercials prové dels sistemes de calefacció i climatització.
  • Bosch ofereix calefacció i aire condicionat VRF comercial que permeten aconseguir el perfecte equilibri entre fred i calor.
  • Fàcilment integrables, la companyia posa a la disposició dels seus clients un servei personalitzat per a aconseguir trobar la solució més eficient en cada instal·lació.

 

Madrid, 28 de maig de 2020. Conscient que una part molt important del consum energètic dels edificis comercials prové dels sistemes de calefacció i climatització, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia, divisió pertanyent al Grup Bosch, continua apostant per l'eficiència i la innovació en les seves últimes solucions HVAC: calefacció comercial, aire condicionat comercial i sistemes VRF.

Així, comptar amb solucions d'alta eficiència energètica adequant i adaptant els equips i sistemes a les característiques de l'edifici i a les condicions climàtiques de la ciutat, és fonamental per a aconseguir un major estalvi energètic.

La divisió de Termotecnia de Bosch, que compta amb equips de climatització de mitjana i de gran potència per a tota mena d'instal·lacions, proporciona solucions en calefacció, aigua calenta sanitària, energia solar tèrmica i aire condicionat.

Compromesos amb els usuaris i l'entorn en el qual actua, i amb l'objectiu de reduir l'impacte mediambiental al mateix temps que es millora el benestar i confort dels consumidors, Bosch aposta per la formació a instal·ladors i distribuïdors professionals, als qui acompanya en tot moment, i gràcies a l'ampli portfolio permet reduir el nombre de proveïdors en una instal·lació.

Bosch aposta per l'ús de materials i equips de qualitat on no sols és important el producte en si, sinó també el servei que ofereixi el suport tècnic durant les fases d'estudi i avaluació de les actuacions en el disseny, així com en la instal·lació, posada en marxa i posterior manteniment de nous equips instal·lats.

En aquest sentit, el professional de la instal·lació ha de saber combinar i gestionar adequadament les tecnologies que estan a la disposició del mercat per a trobar la solució idònia a cada tipus d'instal·lació. Sempre és més fiable comptar amb un fabricant que sigui capaç de proveir tot el sistema complet i integral que es pugui necessitar: caldera de condensació, panells solars, bombes de calor, regulació eficient, etc. i amb la més avançada tecnologia, per a disposar sempre de les solucions més innovadores i respectuoses amb el medi ambient.

Destinats tant al sector terciari com a la indústria, Bosch compta amb una àmplia gamma de solucions eficients HVAC amb alt rendiment que es poden adaptar a les necessitats de cada edifici, tant en projectes de rehabilitació com de nova construcció.

Així, la sèrie de climatització Air Flux de Bosch, un sistema VRF (cabal variable de refrigerant) de gran eficiència energètica, compta amb una àmplia gamma de potències (des dels 25kW als 90kW en un sol mòdul i fins als 270kW en combinacions) que s'uneixen a la seva practicitat, el seu disseny d'avantguarda i el seu ús senzill. A més, Bosch ha desenvolupat controladors intel·ligents per a la gestió completa de l'aire condicionat a mitjana i gran escala.

En aquest sentit, Bosch ha transferit els seus coneixements sobre calefacció a l'aire condicionat, amb el desenvolupament d'una nova línia de controladors individuals cablejats, Air Room Control, que inclou dos productes: un controlador simple estàndard cablejat, i una variant pensada especialment per a projectes en hotels, on es poden integrar els targeters o interruptors de portes i finestres en habitacions d'hotel directament al control. O com el nou control centralitzat Air Center Control-ACC amb pantalla tàctil on la simplicitat i les àmplies possibilitats de configuració permeten la gestió més completa dels sistemes.

Quant a les solucions de calefacció comercial, Bosch continua ferma en la seva aposta per la màxima eficiència i el seu compromís amb els clients. En aquest sentit, destaca el nou equip autònom de generació de calor RT Condens 7000 F per a la seva instal·lació en exterior. Aquest equip incorpora la gamma de calderes de condensació d'alt rendiment Condens 7000 amb potències de 75 a 300 kW, i es presenta en dos models d'armaris diferents, per a la instal·lació d'una i dues calderes, podent aconseguir potències de fins a 600 kW.

Així, els armaris de dues calderes es caracteritzen per estar dissenyats de manera que no és necessari el manteniment per un dels seus costats, permetent així adossar-lo a una paret, convertint-les en les millors solucions per a reformes en instal·lacions en cobertes amb limitacions d'espais. A més, la caldera Condens 7000 F d'alt rendiment, amb reduïdes dimensions i amb un bloc de calor de fosa d'AL-SI, destaca per la seva robustesa hidràulica. Així mateix, pot anar acompanyada a més per la gamma de Controladors CC-8000 d'última generació per a adaptar-se a les necessitats de qualsevol mena d'instal·lació i, així, reduir els costos.

En definitiva, el Grup Bosch, continua parant esment a l'eficiència a través de la implantació de les últimes tecnologies per a, així, poder adaptar-se a les necessitats dels clients. La reeixida i longeva vida de les nostres marques i productes ens permet ser un actor de reconegut prestigi en el mercat de la climatització, la qual cosa aporta fiabilitat i garantia als usuaris de les tecnologies que comercialitzem i en els segments que més demanda tenen, com els edificis residencials i comercials.