Una associació d'empreses líders en el sector del tractament de l'aire interior a Espanya

Bosch Comercial i Industrial s'uneix al Clúster IAQ  

SINF 20096 BOSCH 201027

  • Una associació d'empreses líders en el sector del tractament de l'aire interior a Espanya que busca aprofitar sinergies i treballar per a millorar la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures preservant sempre la salut, el benestar i la seguretat dels seus ocupants.
  • El seu objectiu és crear un concepte de garantia de qualitat de l'aire interior i una metodologia reconeguda i objetivable de validació basada en paràmetres mediable que permeti la seva anàlisi implementació i monitoratge.

Madrid, 27 d'octubre de 2020. Des de sempre, a l'hora de pensar en la climatització d'un edifici s'ha buscat potenciar el confort de les persones amb solucions que aportin la major eficiència energètica al menor cost possible. No obstant això, la situació generada per l'expansió del coronavirus ha portat un nou factor que es torna imprescindible valorar: la salut i el benestar.

Així, cada vegada són més els estudis que conclouen que la ventilació i la filtració proporcionades pels sistemes de climatització, utilitzats per a la calefacció i la refrigeració en els espais tancats, contribueixen a reduir la concentració dels virus i bacteris en l'aire interior.

En aquest sentit, conscient que la qualitat de l'aire pot millorar la salut de les persones a més de proporcionar confort, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia s'ha sumat a altres grans empreses líders en el sector del tractament de l'aire interior a Espanya per a crear el Clúster IAQ (Indoor Air Quality).

Amb el lema “Respirant benestar, respirant salut”, aquesta associació busca aprofitar sinergies i treballar per a la millora de la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures preservant sempre la salut, el benestar i la seguretat dels seus ocupants i desenvolupant i innovant en tecnologies, solucions i sistemes per al tractament de l'aire.

Així, amb l'objectiu de conscienciar a la societat de la importància de la qualitat de l'aire, el Clúster IAQ vol desenvolupar un concepte de garantia de qualitat de l'aire interior i una metodologia reconeguda i objetivable de validació basada en paràmetres mediable que permeti la seva anàlisi implementació i monitoratge.

Amb tot això, el Clúster IAQ vol potenciar la qualitat de l'aire interior en els edificis mitjançant el tractament de l'aire conjuminant l'experiència de les empreses integrants, líders en cada segment del sector per a donar solucions específiques a cada instal·lació.