Junkers doblarà la seva campanya de calderes i bombes de calor fins a 500€

Aquest Black Friday Junkers doblarà la seva campanya de calderes i bombes de calor fins a 500€

SINF 20113 BOSCH 201124

  • Per les dues primeres compres d'una caldera mural de condensació de la gamma Cerapur i d'una bomba de calor Supraeco que es registrin entre el 24 de novembre i l'1 de desembre, Junkers doblegarà els diners de la seva campanya “Triar Junkers és triar el medi ambient” i rebran fins a 500€.
  • De la mà de Land Life, Junkers plantarà un arbre per cada caldera mural de condensació que s'instal·li fins al 31 de desembre.

Madrid, 24 de novembre de 2020. Un any més s'acosta el Black Friday, una tradició cada vegada més afermada i esperada al nostre país que avança les compres nadalenques, i Junkers, marca de la divisió de Bosch Termotecnia pertanyent al Grup Bosch, ha volgut sumar-se a aquesta celebració.

Així, si per cada compra d'una caldera mural de condensació de la gamma Cerapur o d'una bomba de calor Supraeco que es realitzés entre el 9 de novembre i el 31 de desembre el consumidor final podia guanyar una targeta d'El Corte Inglés amb fins a 250€, ara Junkers doblega la quantitat a rebre com a oferta especial de Black Friday. D'aquesta manera, les dues primeres factures de cada producte que siguin registrades entre el 24 de novembre i l'1 de desembre, rebran fins a 500€.

Aquesta oferta especial apareix en el marc de la campanya “Triar Junkers és triar cuidar del medi ambient” amb la qual la marca aposta per la sostenibilitat i la cura del planeta perquè continuï sent habitable en el futur, al mateix temps que els ofereix una recompensa per sumar-se a aquesta causa en la qual Junkers participa de manera activa. Una promoció amb la qual Junkers ha fet un pas més enllà per a contribuir a la reforestació de boscos en les zones més vulnerables d'Espanya i a la reducció d'emissions de CO₂.

Per això, per cada caldera que la marca instal·li en aquest període, Junkers plantarà un arbre de la mà de la companyia de reforestació Land Life Company en Pancorbo (Burgos). Una iniciativa per a compensar les seves emissions de carboni a través de la restauració de la naturalesa, i així mantenir el planeta habitable en el futur.

D'aquesta manera, Junkers aposta per la seva gamma de bombes de calor aire aigua com el millor aliat per a aconseguir el major confort a casa sense deixar de costat la preocupació pel medi ambient. Ja que, en extreure energia de l'aire exterior, s'aconsegueix el benestar de manera gratuïta, natural, protegint el medi ambient i afavorint l'estalvi energètic. La gamma Supraeco de Junkers disponible en dos models, Frigo e Hydro, està formada per bombes de calor aire-aigua reversibles que subministren climatització, fred, calor i aigua calenta sanitària, tot això en un sol producte. A més, aquesta gamma posseeix una qualificació energètica de fins A+++ en calefacció i funcionen sense emissions de CO₂.

De la mateixa manera, la gamma de calderes murals de condensació Cerapur de Junkers són l'opció ideal per a qualsevol necessitat. Disponible en tres models, Cerapur, Cerapur Confort i Cerapur Excellence, aquesta caldera combina la màxima eficiència i el millor rendiment en el mínim espai gràcies a la seva innovadora tecnologia, aconseguint una certificació energètica de fins A+ en combinació amb controladors modulantes, la qual cosa permet estalviar energia des del primer moment.

Perquè triar Junkers és cuidar el medi ambient i aquest Black Friday comprar una caldera o bomba de calor Junkers a més tindrà el doble de premi.

Registra la teva factura aquí i porta't fins a 500€ per la teva compra!

Grup Bosch

El Grup Bosch és un proveïdor líder mundial de tecnologia i serveis. Empra aproximadament a 410.000 persones a tot el món (al 31 de desembre de 2018. La companyia va generar, en 2018, unes vendes de 77.900 milions d'euros. Les seves operacions s'agrupen en quatre àrees empresarials: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. Com a empresa líder del IoT, Bosch ofereix solucions innovadores per a smart homes, smart cities, mobilitat connectada i Indústria 4.0. Utilitza la seva experiència en tecnologia de sensors, programari i serveis, així com el seu propi núvol IoT, per a oferir als seus clients solucions connectades transversals a través d'una sola font. L'objectiu estratègic del Grup Bosch és oferir innovacions per a una vida connectada. Bosch millora la qualitat de vida a tot el món amb productes i serveis innovadors, que generen entusiasme. En resum, Bosch crea una tecnologia que és "Innovació per a la teva vida". El Grup Bosch està integrat per Robert Bosch GmbH i els seus aproximadament 440 filials i empreses regionals en uns 60 països. Incloent els socis comercials i de servei, la xarxa mundial de fabricació, enginyeria i vendes de Bosch cobreix gairebé tots els països del món. La base per al creixement futur de la companyia és la seva força innovadora. Bosch empra a tot el món a unes 69.500 persones en recerca i desenvolupament repartides entre 125 emplaçaments.

L'empresa va ser fundada a Stuttgart en 1886 per Robert Bosch (1861–1942) com a taller de mecànica de precisió i electrotècnia “Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik”. L'estructura societària de Robert Bosch GmbH assegura la independència financera i l'autonomia empresarial del Grup Bosch. Aquesta estructura permet a l'empresa planificar a llarg termini i invertir el necessari per a assegurar el seu futur. El 92 per cent de la societat Robert Bosch GmbH pertany a la fundació d'utilitat pública Robert Bosch Stiftung. La majoria dels drets de vot corresponen a Robert Bosch Industrietreuhand KG, la societat que s'encarrega d'exercir les funcions empresarials del grup. Les altres participacions es troben en mans de la família Bosch i de Robert Bosch GmbH.

Per a més informació:

HAVAS PR

Joaquín Ulloa

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Hernández

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.