Mitsubishi Electric posa en marxa aquests guardons per 7è any consecutiu.

Arrenca la 7ª edició dels premis “3 Diamantes”

SINF 21011 PAN 210114

  • Mitsubishi Electric posa en marxa aquests guardons en reconeixement als millors projectes de refrigeració, climatització i aire condicionat a Espanya que incloguin especificacions orientades a la màxima eficiència, sostenibilitat i qualitat d'aire interior.
  • El termini d'inscripció ja està obert i la data límit per a la presentació de projectes acabarà el 31 de març de 2021.
  • Més de 300 projectes han estat presentats des de l'inici d'aquest certamen, la qual cosa mostra la importància actual de la promoció de l'eficiència energètica al nostre país 

SINF 210013 MIT Noti4.PNG

 Madrid, 19 de gener 2021. Un any més, l'eficiència, el disseny i la innovació mereixen un diamant.

Després de l'èxit de participació obtingut en la passada edició, tornen un any més els PREMIS 3 DIAMANTS, que per setè any consecutiu reconeixen la gran tasca dels professionals del sector de la climatització en el disseny de projectes de refrigeració, climatització i aire condicionat a Espanya amb especificacions orientades a la màxima eficiència i sostenibilitat.
SINF 210013 MIT Noti2.PNG

Organitzats per Mitsubishi Electric, aquests guardons destaquen les millors pràctiques del sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació, a fi de fomentar un desenvolupament sostenible i afavorir, al mateix temps, la reducció de l'impacte ambiental originat per l'ús de l'energia.

El termini per a la presentació de projectes per a aquesta 7è edició, que atorgarà un total de 35.000 euros en premis, ja està obert i acabarà el pròxim 31 de març; i haurà de formalitzar-se emplenant el formulari en la web www.premios3diamantes.es

SINF 210013 MIT 1 Noti.PNG

Podran presentar-se al concurs tots aquells projectes que tinguin una important partida de climatització, plantejats amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, i que hagin estat dissenyats, executats i posats en marxa fins a desembre 2020. Excepte els projectes presentats en les edicions anteriors.

Com a novetat, enguany les bases legals del concurs inclouen un nou criteri de valoració relatiu a la millora de la qualitat de l'aire interior en les instal·lacions de climatització. Amb això, l'organització ha volgut atendre la importància de la Qualitat de l'Aire en Espais Interiors, fonamental en el context actual.

Cal esmentar que el jurat és totalment independent i està conformat per representants, presidents i vocals, de les associacions referents en el sector de la climatització al nostre país.

SINF 210013 MIT Noti3.PNGEn les seves sis edicions, més de 300 projectes han estat presentats, la qual cosa mostra la importància actual de la promoció de l'eficiència energètica, sobretot sota la creixent responsabilitat social davant el canvi climàtic i la reducció dels gasos d'efecte d'hivernacle, contemplats en l'agenda per al desenvolupament sostenible i dins dels 17 ODS de l'ONU.

Estalvi energètic, desenvolupament sostenible i ecològic i una millor qualitat d'aire interior, pilars bàsics del futur en el sector de la climatització al nostre país.

Com a companyia líder, per a Mitsubishi Electric la protecció del medi ambient és una prioritat fonamental, de la mà de canvis ecològics reals que potenciïn la conscienciació per a un planeta més sostenible. A través del seu Pla de Sostenibilitat i Visió Mediambiental 2050, l'entitat està prenent mesures definitives avui per a crear un món més verd demà, com la reducció en un 30% les seves emissions de CO₂ en 2021, objectiu amb el qual estan alineats aquests Premis.

És per això que l'objectiu específic del present concurs és impulsar i reconèixer el treball dels professionals en projectes que afavoreixin l'estalvi energètic, un desenvolupament sostenible, la reducció de l'impacte mediambiental i la disminució dels costos energètics; sense oblidar la importància actual de la Qualitat de l'Aire en Espais Interiors, fonamental per a assegurar la salubritat i qualitat de vida.

 #premios3Diamantes
www.premios3diamantes.es

Para más información:
Julia Mondéjar // PR Manager
667 77 47 16
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.