SINF 0382 SAUTER 170518

Controlador compacte i econòmic
El controlador ressons311 de SAUTER és ideal per a la gestió de la calefacció, ventilació i refrigeració en oficines, habitacions d'hotel o habitacions d'hospitals, garantint el màxim confort. Aquest controlador disposa de diverses interfícies que permeten ampliar les seves I/O amb dos mòduls ecoLink de SAUTER addicionals, permetent un control òptim per Room Automation, amb gestió d'il·luminació i persianes. A més, gràcies a la funcionalitat Maestro - Esclau és possible agrupar diversos controladors en segments i zones.

Solució completa amb característiques diferencials
Aquest nou controlador de SAUTER optimitza el consum d'energia gràcies a les funcions de presència, supervisió de finestra, canvi de la velocitat del ventilador per demanda, així com l'ajust de la consigna en funció d'horari. Es poden gestionar fins a quatre bucles de control per a les seqüències de calefacció i refrigeració, i el rellotge en temps real incorporat permet que els programes horaris i els calendaris locals BACnet continuïn operant de manera fiable fins i tot després una fallada d'alimentació. Igualment, per optimitzar la seva integració en els SCADA de visualització tals com SAUTER Vision Center o moduWeb visió, el ressons311 SAUTER és compatible amb el tipus de transmissió per canvi de valor (COV), reduint al mínim la càrrega associada a les comunicacions de dades en el bus BACnet MS / TP.

Aplicacions lliurement programables
La lliure programació del ressons311 de SAUTER permet implementar aplicacions per a fan-coils, sostres freds o calents, radiadors, aplicacions simples de ventilació, control de volum o de CO2.... La programació d'aquestes aplicacions es realitza a través del Programari SAUTER CASI Suite, que disposa de tots els mòduls funcionals necessaris.

Migració simplificada
El ressons311 de SAUTER és el controlador ideal per a la migració a BACnet MS/TP dels controladors ressons20* de SAUTER o de qualsevol altre estàndard propietari. Per facilitar aquesta actualització, els controladors tenen les mateixes dimensions compactes i els mateixos terminals que els models anteriors de la família ressons 2.de SAUTER.

Gestió de Sales moderna
Aquest nou controlador de SAUTER combina perfectament amb les modernes sondes ambient de la família SAUTER EY-modulo 5, tant amb les sondes ecoUnit 3 de SAUTER o les ecoUnit 1 de SAUTER amb tecnologia EnOcean, permetent que l'usuari local pugui ajustar els punts de consigna, velocitats, il·luminació, ...

El controlador ressons311 de SAUTER és ideal per al seu ús en tot tipus d'edificis tals com a Oficines, Hotels, Clíniques i Hospitals, Centres Comercials, museus, aeroports, ...

Més informació a www.sauteriberica.com

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0382_SAUTER_170518.pdf)SINF_0382_SAUTER_170518.pdf[ ]43 kB