El format de Casa Decor permet donar una visibilitat única als productes allí exposats. Amb les seves marques Legrand i BTicino, la signatura ha col·laborat a diversos espais de la casa amb mecanismes, lluminàries i sistemes alineats a la domòtica i el IoT (Internet of Things) a través del seu propi programa ELIOT by Legrand.

Viatge a Palm Springs

SINF 0380 LEGRAND 170518 5
Blossom Studio proposa un espai en el qual qualsevol pot sentir-se com un estel de cinema per una nit. Una suite única que busca mostrar l'essència dels anys daurats de Hollywood i els estius en el desèrtic, però alhora ple de vida, Palm Springs. L'estada se serveix de la vegetació tropical i de les formes orgàniques, a més dels coloreixis pastís per emanar bones vibracions i energia positiva.

Gràcies a la seva possibilitat de combinar funcionalitat, innovació i estètica, BTicino està present en aquest projecte amb els seus mecanismes Livinglight i les solucionis domòtiques de My Home, pensades específicament per a hotels.

SINF 0380 LEGRAND 170518


Funció i estètica

Freehand Arquitectura, sota la seva premissa de ‘llibertat per crear’, presenta un espai pensat per treballar des de casa. El home office dissenyat per l'estudi trenca amb la idea del típic despatx i es converteix en un lloc agradable i acollidor on voler llegir i concentrar-se. El ferro, la fusta i les tonalitats blaves s'uneixen per respondre a les necessitats del client de forma amable i satisfactòria, tant a nivell funcional com a estètic.

BTicino és l'encarregat de crear diferents ambients gràcies a My Home, que modifica el tipus d'il·luminació: zenital o indirecta. A més, la marca també està present en aquest espai amb els mecanismes Livinglight Air.

Naturalesa industrial

SINF 0380 LEGRAND 170518 3
Línea 3 ha creat una cuina amb la idea principal de dissenyar un espai funcional. Reinterpretant les tendències d'aquest any, l'estudi ha volgut crear una cuina en la qual la naturalesa estigui molt present a través de l'ocupació de mobles de fusta massissa de roure i una decoració amb abundància d'elements vegetals.

BTicino ha col·laborat amb l'estudi amb els seus productes domóticos My Home de gestió d'il·luminació i el videoporter Classe 300X13I, a més del sistema de so Nuvo. L'espai també té instal·lats els mecanismes Livinglight.

SINF 0380 LEGRAND 170518 1

 

Joc de materials

Legrand també està present a l'espai creat per l'estudi Concepte DR per a la signatura Saint-Gobain. El concepte desenvolupat per a aquest projecte, una zona d'estar i de lectura, s'ha centrat en la utilització dels diferents materials que distribueix la signatura tals com a vidre, placa de guix “placo”, etc., barrejats amb textures i mobles de disseny de la signa Concepte Dr.

BTicino pren protagonisme amb els nous mecanismes Axolute Air, el sistema domótico My Home Up i el sistema de so sense fil Nuvo.

Alguns dels productes estan englobats al Programa ELIOT by Legrand. El programa va ser llançat a la fi de 2016 per la signatura, i s'ha dissenyat per facilitar el sorgiment dels edificis connectats. Això vol dir que tots els productes ELIOT permeten una completa i fàcil gestió dels diferents dispositius de la llar o el treball des del mòbil a tot moment.

Legrand també ha estat l'encarregat d'il·luminar els espais comuns amb les seves lluminàries d'emergència. Al costat de URA ONE, destaquen les noves solucions en il·luminació URA ESPOT i LIPSOMINI. La primera, la lluminària d'emergència més petita fins al moment de Legrand, i la segona, un pilot LED elegant i eficient de dimensions extra reduïdes, un element de seguretat que permet jugar amb el disseny i la il·luminació.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0380_LEGRAND_170518.pdf)SINF_0380_LEGRAND_170518.pdf[ ]420 kB