Barcelona, 10 de maig de 2017.-Trobar la casa a la temperatura ideal, a l'estiu o a l'hivern, i reduint despeses en energia és molt fàcil gràcies als nous sistemes domèstics Daitsu amb WiFi. Així, des de qualsevol lloc i a qualsevol moment és possible activar o programar el seu funcionament just quan fa falta i sense ximpleries!

SINF 0379 EUROFRED 170510

Daitsu ofereix la possibilitat d'incorporar WiFi en tots els splits de la seva gamma domèstica com són la gamma Daitsu Air, Daitsu Air 2x1 i Daitsu Liberty.

Daitsu Air

La nova gamma Daitsu Air (9, 12, 18, 24) presenta un disseny compacte i elegant de suaus línies que s'integra fàcilment en qualsevol tipus d'ambient. Destaca especialment per oferir un gran estalvi gràcies a l'avançada funció “Energy Saving” que garanteix un òptim balanç entre consum i confort.

L'accessori WiFi permet ajustar i programar la temperatura des de qualsevol lloc, mitjançant qualsevol dispositiu a través de l'aplicació Smart WiFi, gaudint a tot moment d'una climatització òptima. El Split de Daitsu 1x1 en totes les seves potències presenta també la possibilitat de disposar de l'accessori WiFi integrat en la seva unitat interior.

Daitsu Air 2x1

Per la seva banda, la gamma Daitsu Air 2x1 comparteix amb la seva “germana” un disseny reduït de línies elegants que resulta ideal per encaixar perfectament a qualsevol espai i, a més, permet climatizar dues estades amb una única unitat exterior, estalviant espai i cost d'instal·lació. Disposa també de la funció avançada “Energy Saving” que redueix el consum sense renunciar al confort i de la possibilitat d'incorporar l'accessori WiFi per simplificar el seu ús i treure-li tot el partit, sense renunciar a res i creant una nova experiència de confort en la llar.

Daitsu Liberty

En el topall de la gamma domèstica se situa l'innovador sistema multisplit Daitsu Liberty, que permet climatizar la llar o l'oficina amb fins a 4 unitats interiors i amb solament una unitat exterior, estalviant espai i cost d'instal·lació. Tant en manera refrigeració com en manera calefacció proporciona un alt rendiment, fins i tot a temperatures extremes. El sistema Liberty ofereix un major control de la temperatura aconseguint el màxim confort i estalvi energètic. A més, també ofereix la possibilitat d'incorporar WiFi per ajustar i programar la temperatura des de qualsevol lloc, mitjançant qualsevol dispositiu a través de l'aplicació Smart WiFi perquè en arribar a casa a o a l'oficina, la temperatura sigui la millor.

Les tres famílies disposen de sistema Torbo, reixetes mòbils, deshumificador, llum, acte apagat, 4 velocitats, acte fan, arrencada en calenta i descongelació intel·ligent, comandament a distància.

SINF 0379 EUROFRED 170510 1

Catàleg Daitsu 2017

Sobre Eurofred

Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Criocabin i Giorik, equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0379_EUROFRED_170510.pdf)SINF_0379_EUROFRED_170510.pdf[ ]363 kB