En cada semifinal i en la gran final, els cuiners participants han d'elaborar un menú compost per un entrant, un plat principal i unes postres el valor total de les quals no ha de superar els 16 € de matèria primera a preu de majorista.

Barcelona 9 de maig de 2017.- L'empresa Eurofred patrocina de nou la segona semifinal de la VII Edició del Concurso Cuiner de l'Any, que tindrà lloc dimecres que ve 17 de maig a l'Espai Cultural Escorxador de Madrid.

SINF 0378 EUROFRED 170509

El Concurs Cuiner de l'Any està dirigit a cuiners professionals residents a Espanya i majors de 23 anys. Amb el seu patrocini, Eurofred, empresa tecnològica líder en el sector Horeca al mercat espanyol vol “apostar pels nous talents gastronòmics, recolzar l'excel·lència i apostar per la innovació” i seguir sent el “partner global d'hostaleria per al professional, amb una oferta integral que cobreix qualsevol necessitat, fins a en els negocis més exigents amb màquines de tecnologia punta i gran eficiència.”

La VII edició del prestigiós guardó contempla quatre grans semifinals que se celebren al llarg de dos anys en quatre àrees geogràfiques. La primera semifinal va tenir lloc a Barcelona el passat mes de novembre i la gran final se celebrarà en el marc d'Alimentària l'abril de 2018.

En cada semifinal i en la gran final, els participants han d'elaborar un menú compost per un entrant, un plat principal i unes postres el valor total de les quals no ha de superar els 16 € de matèria primera a preu de majorista. Per realitzar-ho comptaran amb un ajudant.

A més de la semifinal de Cuiner de l'Any, el programa del dia 17 de maig inclou altres activitats, com un showcooking del xef dos estels Michelin Jordi Cruz, el seu company en Masterchef, i també posseïdor d'un estel Michelin, Pepe Rodríguez i Carlos Maldonado, últim guanyador del programa de Televisió Espanyola. Els tres cuinaran amb equipament professional d'alta eficiència proporcionat per Eurofred. cal recordar que el jurat encarregat de triar als dos segons finalistes del concurs està format per xefs de la talla del mateix Cruz juntament amb altres destacats xefs. El membre del jurat de Masterchef i amo del restaurant Àbac de Barcelona va ser el primer guanyador del concurso Cuiner de l'Any en 2006.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0378_EUROFRED_170509.pdf)SINF_0378_EUROFRED_170509.pdf[ ]141 kB