Seran les seves marques Legrand i BTicino les que col·laboraran a diversos espais de la casa. La signatura, aquest any, acudirà de la mà de diversos estudis de disseny i interiorisme, tots ells destacats en el panorama nacional. En el cas de Freehand Arquitectura, un estudi jove, multidisciplinari, que es caracteritza per cuidar el detall i el seu servei de personalització, donarà lloc a una biblioteca. Línia 3 cuines va néixer fa gairebé 30 anys i durant aquest temps s'ha posicionat com un dels proveïdors més importants de cuina i serveis de disseny per a professionals i particulars. Finalment, sota el claim "fall in love with your life", Patrícia Busts, fundadora de Blossom Studio, crearà una suite seguint les tendències actuals del sector de la decoració i la moda.

Aquestes col·laboracions s'han realitzat amb productes englobats al Programa ELIOT by Legrand. Aquest programa, llançat per la signatura a la fi de 2016, ha estat dissenyat per facilitar el sorgiment dels edificis connectats. És a dir, tots els productes ELIOT, alineats al concepte de IoT (Internet of Things), permeten una completa i fàcil gestió dels dispositius des del mòbil, quan i des d'on es vulgui.

Els espais comptaran amb diversos productes de la signatura. Entre ells es troben el videoporter connectat WIFI BTicino Classe 300X13I i la placa BTicino Línia 3000; a més del sistema de so sense fil NUVO amb integració a plataformes de música en streaming com Spotify™, Google Play Music™, Apple Music™ o Deezer™ entre uns altres.

També destaquen les noves solucions en il·luminació URA ESPOT i LIPSOMINI. La primera, la lluminària d'emergència més petita fins al moment de Legrand, i la segona, un pilot LED elegant i eficient de dimensions extra reduïdes, un element de seguretat que permet jugar amb el disseny i la il·luminació. Per finalitzar, es mostrarà en l'exposició una de les últimes novetats en mecanismes BTicino, la nova placa AXOLUTE Air, una placa ultrasutil dirigida als professionals de la decoració més exigents.

.

SINF 0377 LEGRAND 170508

Legrand és l'especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis. La seva completa oferta, adaptada als mercats terciari, industrial i residencial internacionals, és un referent a tot el món. La innovació, el llançament periòdic de nous productes de gran valor afegit, i les adquisicions d'empreses són les principals àrees de creixement del grup. Legrand va obtenir en 2012 un volum de negoci de gairebé 4.500 milions d'euros. La societat cotitza en el NYSE Euronext i forma part dels índexs CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Euronext Vigeo Eurozone 120 i DJSI (codi ISIN FR0010307819). www.legrand.es

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0377_LEGRAND_170508.pdf)SINF_0377_LEGRAND_170508.pdf[ ]356 kB