SINF 0375 BOSCH 170305
Per tercer any consecutiu, Bosch Eines Elèctriques ha patrocinat la Copa d'Espanya de vela 2017 Classe FINN – Memorial Emilio Plágaro -, celebrada en aigües de l'Embassament de Entrepeñas (Sacedón – Guadalajara), entre els dies 30 d'abril i 1 de maig. La regata, en la qual van participar 24 embarcacions, va estar organitzada pel Club Nàutic Entrepeñas i la Real Federació Espanyola de Vela, en col·laboració amb la Federació de Vela de Castella-la Manxa, l'Associació Espanyola de la Classe FINN i la col·laboració institucional de la Diputació de Guadalajara i l'Ajuntament de Sacedón.

SINF 0375 BOSCH 170305 1El vencedor absolut de la Copa Espanya II Memorial Emilio Plágaro, va anar Miguel Fernández, del R.C.N. La Corunya, qui també va rebre el trofeu com a primer classificat de la classe absoluta; quedant en segon lloc, Carlos Ordóñez, del C.V. Blanes, i en tercera posició Miguel Cabrerizo, del R.C. c. Motril.

La prova, que va resultar tot un èxit esportiu, va comptar amb l'al·licient especial del patrocini de Bosch Espanya, que va fer lliurament als guanyadors i participants d'eines i accessoris relacionats amb el món de la nàutica: manteniment i neteja d'embarcacions, escatat, poliment, trepat, treballs de detall i precisió i hidrolimpiadoras. Precisament, aquestes últimes formaven part també de la zona de rentat d'embarcacions i vehicles que Bosch tenia instal·lada en una carpa al costat del embarcadero, on els regatistas i públic assistent van poder comprovar per si mateixos l'eficàcia dels nous models Advanced de hidrolimpiadoras d'alta pressió Aquatak llançats recentment al mercat, capaços de produir un cabal d'aigua entre 500 i 570 litres per hora, possibilitant la neteja de grans àrees o superfícies especialment brutes. Entre les eines lliurades als vencedors, figuraven una eina multifuncional de liti de Bosch, una versàtil Dremel i una hidrolimpiadora, també de la marca Bosch.

Bosch - L'ajuda perfecta per a la cura i manteniment de les embarcacions d'esbarjo

SINF 0375 BOSCH 170305 2


De forma paral·lela a la celebració de les regates, i durant tot el cap de setmana, es van dur a terme demostracions pràctiques d'algunes eines elèctriques que poden servir de gran ajuda en les labors de manteniment i reparació de les embarcacions d'esbarjo. Com a patrocinador de la regata Copa d'Espanya, Bosch, capdavanter europeu en el sector d'eines elèctriques i accessoris, ha volgut acostar les seves eines a la nàutica per demostrar la seva perfecta adequació a innombrables contingències relacionada amb els vaixells d'esbarjo. Des de les noves hidrolimpiadoras Aquatak per descalcificar i netejar els baixos de les embarcacions, o l'escatat, poliment i pintat dels cascos de les mateixes, fins a les reparacions bàsiques realitzades a bord o en port; les eines Bosch representen una ajuda excel·lent per a multitud de tasques. A més, la incorporació de la tecnologia de liti de Bosch a un nombre cada vegada major d'eines fa que la seva utilització ja no estigui limitada a tenir sempre un endoll de corrent elèctric a mà.

SINF 0375 BOSCH 170305 3

“Les eines Bosch amb bateria recarregable de liti suposen un important salt qualitatiu en tots els aspectes relacionats amb un bon nombre d'activitats a l'aire lliure, com, per exemple, els esports nàutics. Ja sigui per estrènyer o afluixar uns cargols en la coberta o per escatar i polir el casc d'una embarcació, aquestes eines són sempre una gran ajuda, es recarreguen en molt poc temps i no tenen efecte memòria, per la qual cosa estan sempre disponibles”, comenta Jesús Martínez, director comercial d'Eines Elèctriques del Grup Bosch per a Espanya i Portugal, qui va lliurar el trofeu al segon classificat de la regata. Martínez assegura, a més, que no només les eines de la marca Bosch presten una inestimable ajuda als afeccionats i professionals de la nàutica, sinó que hi ha altres marques del Grup, com Dremel, que amb els seus multiherramientas sense cable poden prestar una gran ajuda als navegants: “Tots els propietaris d'embarcacions d'esbarjo haurien de tenir també una Dremel en la seva caixa d'eines, ja que és ideal per a cada detall i ens pot treure de moltes dificultats” va concloure.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0375_BOSCH_170503.pdf)SINF_0375_BOSCH_170503.pdf[ ]72 kB