Barcelona, 24 d'Abril de 2017.- Fujitsu canvia les regles de l'aire condicionat amb Nocria X. Els nous equips de la marca japonesa, de classe A+++, utilitzen un sistema de triple ventilació, frontal i lateral, que produeix una suau brisa, silenciosa i saludable, que permet condicionar qualsevol estada amb una temperatura natural, sense corrents d'aire que produeixen incòmodes molèsties musculars o refredats, i sense renunciar a la màxima eficiència energètica que caracteritzen els sistemes de Fujitsu.

El sistema Nocria X modifica el disseny tradicional dels sistemes de paret en incorporar, a més del ventilador central dos laterals amb moviment independent. El conjunt produeix una suau brisa que s'estén per tota l'estada, refrigerant-la o escalfant-la d'una manera totalment natural, ràpida i eficient. Els sistemes tradicionals mantenen un patró de moviment únic que provoca una distribució desigual de l'aire que compromet el confort, creant zones fredes i calentes, i que requereix més temps i energia, per igualar la temperatura de l'estada. Un altre dels avanços es troba en la introducció del refrigerant R32. Aquest comporta un impacte menor sobre la capa d'ozó, i a més, és més eficient perquè presenta propietats termodinàmiques superiors que permeten que es calenta i es refredi de forma més ràpida i, a més, requereix una menor quantitat de refrigerant. Nocria X va ser un dels 12 equips i solucions seleccionats per formar part de la Galeria d'Innovació de la recent fira Climatització i Refrigeració, d'entre totes les propostes presentades.

Nocria X es basa en una innovadora tecnologia de doble seqüència que genera un flux d'aire de 360º, similar a una lleugera i agradable brisa, que s'estén ràpidament per tot l'espai a climatizar creant una sensació de màxim confort.

 

SINF 0373 EUROFRED 170424 Noti

Els sistemes Nocria X són els primers i únics al món que incorporen aquesta tecnologia, desenvolupada per Fujitsu, que millora la difusió i convecció de l'aire que ho estén ràpidament a tots els racons de l'habitació, creant un "estil natural" de climatització en tot tipus d'estada.

Sobre Eurofred

Eurofred és partner de Fujitsu General Ltd des de 1985 per a la distribució en exclusiva dels seus productes en els 8 països on opera, que li ha permès liderar el sector de la climatització. Aquesta aliança es va reforçar, fa 10 anys, amb una Joint Venture a Regne Unit. Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Criocabin i Giorik, equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per a més informació:

EUROFRED
Nathalia Acevedo, Directora de Comunicació
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797

GPS Imatge i Comunicació
Mª José Álvarez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 630074039

Itsaso Zunzunegui Urquizu
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 633055698