Madrid, 26 d'abril de 2017.- Eurofred ha llançat el seu nou catàleg d'equipament professional Horeca 2017, que té a Martín Berasategui com a ambaixador i que configura l'oferta més àmplia, eficient i innovadora del mercat per equipar tot tipus de negoci. Amb el catàleg 2017 Eurofred revalida la seva posició com partner global d'hostaleria per al professional, oferint solucions integrals, per cobrir qualsevol necessitat, amb màquines de tecnologia punta i gran eficiència.

SINF 0370 EUROFRED 170426
A les seves pàgines destaca l'increment del nombre de models que empren gasos refrigerants ecològics R290, R600 i R744 i una àmplia gamma d'armaris professionals actualitzada amb la normativa ERP. Al costat d'ells, els professionals trobaran interessants novetats com la nova família de maquinària de producció de gelat de Technogel, els nous forns de brasa amb aïllament total per estalviar consum i evitar emissió de calor exterior i una cridanera ampliació de les gammes de sobrevitrinas refrigerades i bajomostradores.

El catàleg ofereix els últims productes i tecnologies de les principals marques del mercat amb productes de marques Premium com Giorik, Isa, Criocabin, Derigo, Technoblock, Coolhead, IARP, Tecfrigo, Elettrobar, Oem, Missa, Technogel i Carpigiani Horeca.

La millor resposta a qualsevol necessitat

La filosofia de Eurofred és oferir la millor resposta a qualsevol necessitat, fins a en els negocis més exigents, que reclamen màquines de tecnologia punta i gran eficiència. És el cas de Martín Berasategui, que equipa el seu restaurant de Lasarte (Guipúscoa) amb equipament professional de Eurofred i es recolza en el seu dia a dia en la qualitat i funcionalitats d'aquests equips per oferir els millors plats i un servei excel·lent als seus clients.

Un equipament amb el qual Eurofred manté la seva posició d'avantguarda en el sector horeca i que inclou, de manera continuada, les novetats més importants del mercat, que periòdicament presenta en les principals fires, com va ser el cas de l'última edició de Intersicop i de la fira de C&R.

Sobre Eurofred

Eurofred és partner de Fujitsu General Ltd des de 1985 per a la distribució en exclusiva dels seus productes en els 8 països on opera, que li ha permès liderar el sector de la climatització. Aquesta aliança es va reforçar, fa 10 anys, amb una Joint Venture a Regne Unit. Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Criocabin i Giorik, equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per a més informació:

EUROFRED
Nathalia Acevedo, Directora de Comunicació
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797

GPS Imatge i Comunicació
Mª José Álvarez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 630074039

Itsaso Zunzunegui Urquizu
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 633055698

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0370_EUROFRED_170426.pdf)SINF_0370_EUROFRED_170426.pdf[ ]149 kB