La signatura de climatització, dins del seu ferm compromís per aconseguir els equips més eficients del mercat, aposta per l'ús de refrigerants de nova generació com el R-32 o el R-410A per fabricar sistemes més respectuosos amb el medi ambient alhora que proporcionen a l'usuari el màxim estalvi energètic. Entre les novetats per a l'àmbit domèstic i control de la Tarifa 2017 destaquen:

Domèstic

  • SINF 0371 DAIKIN 170426Sistema Multi Split Inverter R-32 amb producció d'ACS Híbrida: Aquest sistema s'ha convertit en l'opció ideal per a habitatges amb dos o més dormitoris que necessitin aigua calenta, tant para ACS, com per a calefacció a través de radiadors de baixa temperatura o sòl radiant, i refrigeració mitjançant unitats de paret. Està compost per una unitat exterior i ofereix la possibilitat de connexió de fins a 5 unitats interiors en combinació amb una bomba de calor i caldera de gas per a producció d'ACS. En usar el refrigerant de nova generació R-32, proporciona un elevat rendiment i un menor impacte ambiental. Aquest sistema és compatible tant amb Emura II i com amb Sèrie M.
  • SINF 0371 DAIKIN 170426 1Unitats de paret Seriï K3 R-32: El seu disseny senzill i discret permet que aquestes unitats s'adaptin a la decoració de qualsevol llar, a més de ser molt silencioses, ja que tenen uns nivells sonors de només 20dB. Aquests equips utilitzen el refrigerant de nova generació R-32, aconseguint així un major estalvi energètic. Finalment, inclouen funció de deshumectación el que permet reduir la humitat de l'ambient sense modificar la temperatura de l'estada, aportant un major confort.
  • SINF 0371 DAIKIN 170426 2Unitats de paret Seriï KN: Destaquen per ser equips fàcils d'usar, i la seva alta eficiència energètica fa que aquestes unitats produeixin un menor consum energètic. El seu disseny senzill i actual fan que s'adaptin perfectament a qualsevol tipus d'estada. A més, gràcies a la tecnologia Inverter, el consum d'energia es redueix en un 30% en comparació dels sistemes tradicionals On/Off.

Control

  • SINF 0371 DAIKIN 170426 3Intelligent Tablet Controller: aquest sistema de control té capacitat per supervisar fins a 32 unitats interiors. A més permet encendre i apagar els equips, triar l'adreça del flux de l'aire, controlar la temperatura del local o advertir de possibles senyals o avaries. També inclou control i supervisió multisite a través del núvol per a diferents instal·lacions i ubicacions, i paquets d'eficiència energètica i telemantenimiento.

 

Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor capdavanter en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més de “Aire condicionat”, comprat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrónicos (enfriadoras, climatizadores i fan coils). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia). http://www.daikin.es
Telèfon: 901 101 102

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0371_DAIKIN_170426.pdf)SINF_0371_DAIKIN_170426.pdf[ ]73 kB