Luminaria de emergencia URA SPOT Antipánico de LegrandSINF 367 LEGRAND 1704261

 

 

 

 

 

 

 

El seu disseny sobri -grandària reduïda i color blanc- converteix a URA ESPOT en una solució estètica capaç d'integrar-se en qualsevol tipus de projecte, des de biblioteques o universitats, passant per hospitals, hotels i fins i tot terminals d'aeroports, fins a museus, teatres i cinemes, sense oblidar-nos dels espais de treball. A més, la seva instal·lació és ràpida i segura, ja que la lluminària es fixa al sostre només mitjançant dos molls. La distribució de llum està totalment optimitzada gràcies al LED de gran potència.

Legrand ha creat un producte eficient, exclusiu i fiable. URA ESPOT, desenvolupat amb la tecnologia més actual i materials específics que garanteixen el millor resultat, respondrà en qualsevol situació, sense imprevists ni fallades. La signatura ha combinat especificacions de manera única per maximitzar el seu rendiment, a més d'idear un disseny totalment ‘invisible’.
URA ESPOT compta amb 200 lúmenes i els graus de protecció IP40-IK04. Gaudeix també d'una hora d'autonomia -el funcionament és no permanent-, i la seva càrrega pot monitorizarse mitjançant el pilot LED testimoni verd del que disposa l'aparell.

Aquesta lluminària d'emergència de Legrand respon a les demandes en sostenibilitat. La tecnologia LED de la qual gaudeix permet reduir el consum d'energia. Així, l'efecte hivernacle es veu minimitzat al no emetre tants gasos. A més de cuidar el medi ambient gràcies als seus materials, també cal tenir en compte que aquesta font de llum és més duradora i resistent. La seva llum té una vida mitjana de 150.000 hores.

URA ESPOT gaudeix de la garantia de marca de Legrand i s'ha fabricat segons les normes d'obligat compliment UNE-EN 60598-2-22.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_367_LEGRAND_170426.pdf)SINF_367_LEGRAND_170426.pdf[ ]612 kB

Legrand és l'especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis. La seva completa oferta, adaptada als mercats terciari, industrial i residencial internacionals, és un referent a tot el món. La innovació, el llançament periòdic de nous productes de gran valor afegit, i les adquisicions d'empreses són les principals àrees de creixement del grup. Legrand va obtenir en 2012 un volum de negoci de gairebé 4.500 milions d'euros. La societat cotitza en el NYSE Euronext i forma part dels índexs CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Euronext Vigeo Eurozone 120 i DJSI (codi ISIN FR0010307819). www.legrand.es

Legrand Group

Dpto. Màrqueting i Comunicació
Av. Dels Garrigues, 38 Esc. Dta. Planta 1
08820 (Pol Mas Blau II Business Park) el Prat de Llobregat, Barcelona

**
PARA MÉS INFORMACIÓ
Solsona Comunicació
María Asín / Nuria Molina
Tel. 93 237 49 88
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.