Madrid, 15 de juliol de 2015 - Buderus, marca de la divisió de Bosch Termotècnia pertanyent al Grup Bosch i líder en productes de calefacció i aigua calenta sanitària, ha desenvolupat una infografia sobre les noves directives ERP i ELD que entraran en vigor el proper 26 de setembre.

150715 SINF00193 BUDERUS Noti

La Directiva d'Ecodisseny ErP és una norma europea que exigeix ​​que els equips de generació de calor i els acumuladors compleixin uns requisits mínims d'eficiència. Paral·lelament la Llei d'Etiquetatge Energètic ELD, obliga a classificar i etiquetar aquests productes en base al seu rendiment. La fi d'ambdues és complir amb l'objectiu 20-20-20 fixat per al 2020, que consisteix en la reducció del 20% de les emissions de CO2 i l'increment del 20% de l'ús d'energies renovables i l'eficiència energètica. Aquesta normativa que és aplicable a calderes de gas o gasoil, equips de cogeneració i bombes de calor d'acs, permetrà al professional oferir generadors amb major rendiment i eficiència, menys contaminants i sorollosos, calcular l'eficiència energètica dels sistemes i oferir a l'usuari diverses alternatives amb dades tècniques normalitzats que faciliten la comparació entre diferents marques o models.

L'entrada en vigor de les noves directives suposa un repte al qual Buderus ja s'ha enfrontat oferint una àmplia gamma de productes adaptats a la nova directiva. Els seus calderes, equips de a.c.s. i equips de cogeneració (marca Bosch) compten amb la més alta tecnologia i contribueix a la reducció de les emissions contaminants ia una major eficiència energètica. D'aquesta manera, no necessita la seva modificació per adaptar-se a les noves exigències introduïdes per la ErP.

La marca pertanyent a la divisió Bosch Termotècnia experta en l'aprofitament de les energies renovables, la reducció del CO2 i la protecció del medi ambient posa a disposició de professionals i usuaris un fulletó informatiu i una infografia desenvolupada sobre la ErP a través del seu web www. buderus.es.

Contacte per a la premsa:
Santiago Esteban / Lorena Luján
Telèfon +34 91.384 67 00
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Buderus és una marca pertanyent a la divisió Bosch Termotècnia del Grup Bosch, que ofereix tecnologies de calefacció, aigua calenta sanitària i energia solar tèrmica per aconseguir un ambient perfecte. Gràcies als seus innovadors sistemes de regulació. es poden combinar òptimament sistemes per a l'ús d'energies renovables, i també es poden complementar amb sistemes de calefacció a gas o gasoil ja instal·lats per obtenir sempre el major rendiment. Buderus és un integrador de sistemes present en més de 50 països. Els seus clients disposen d'assessorament professional, un servei tècnic segurs, així com sistemes amb eficiència energètica que estan sintonitzats a la perfecció i, sobretot de la mà d'un mateix fabricant.

Per a més informació www.buderus.es
Twitter: Buderus Espanyabuderus_es
Linkedin: www.linkedin.com/company/buderusespana
Youtube: www.youtube.com/user/BuderusSPAIN

El Grup Bosch és una empresa internacional líder en tecnologia i serveis. En 2014, els seus 360.000 empleats (l'1 d'abril de 2015) a nivell mundial van generar unes vendes de 49.000 milions d'euros *. Les activitats se centren en quatre àrees empresarials, Mobility Solutions, Tecnologia Industrial, Béns de Consum i Tecnologia per a l'Energia i l'Edificació. El Grup Bosch està constituït per Robert Bosch GmbH i unes 440 filials o societats regionals en, aproximadament, 60 països. Si s'inclouen els socis comercials, Bosch està present en uns 150 països. Aquesta xarxa mundial de desenvolupament, fabricació i vendes constitueix la base del seu futur creixement. El 2014, l'empresa va registrar unes 4.600 patents a tot el món. L'objectiu estratègic del Grup Bosch és proporcionar solucions per a un món connectat. Bosch millora la qualitat de vida de les persones a tot el món mitjançant productes i serveis innovadors que desperten entusiasme, és a dir, crea tecnologia que suposa "Innovació per a la teva vida".

* La xifra de vendes referides a 2014 no inclou les antigues empreses conjuntes BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH (ara BSH Hausgeräte GmbH) ni ZF Lenksysteme GmbH (ara Robert Bosch Automotive Steering GmbH), que des de llavors han passat a pertànyer en la seva totalitat al Grup Bosch.

Més informació online:
www.bosch.com i www.bosch-press.com, http://twitter.com/BoschPresse.

Linkedin: Bosch Industrial Espanya
Facebook: www.facebook.com/BoschEspana
Twitter: www.twitter.com/BoschEspana

213 BuderusBoschGruppe Esp LOG