150710 SINF00192 TROX NotiAquesta nova versió del programa EPF per a disseny i selecció de sistemes i components de TROX, incorpora un mòdul d'integració en el programari PLANCAL nova amb CAD i dades tècniques especialment desenvolupats per al desenvolupament i disseny d'instal·lacions HVAC. Amb la incorporació d'aquest mòdul, el nostre programari de selecció amplia les seves funcionalitats, oferint una àmplia i completa biblioteca d'informació relativa a les seves sèries i components, incorporant un major nivell de detall tècnic per a l'elaboració de projectes en format 3D.

A més, aquesta nova versió incorpora enllaços - o shortcuts - al menú inicial d'ajustos, amb els quals es facilita i simplifica la definició de codis de comanda i / o la gestió general del projecte. EPF (v.2.3.3.0) ha estat optimitzada, i inclou un major nivell de detall i informació de sortida per a totes les sèries de producte incloses en el programari.

Per a més informació, visita la pàgina d'EPF del nostre lloc web, i descarregui la nova versió Easy Product Finder 2.3.3.0.

Més informació a: www.trox.es

223 Trox logo