Madrid, 9 de juliol de 2015.- Amb la calor, el cos pateix canvis - augmenta el ritme cardíac, la circulació sanguínia, la suor i es produeixen canvis metabòlics - relacionats amb l'activitat del sistema nerviós. La calor també augmenta la producció de testosterona, una hormona que dispara l'agressivitat. Les persones estan més irritades i s'altera el seu estat d'ànim. Però no només això. Les estadístiques revelen que a l'estiu augmenten les ruptures de parella; més d'un 20% es produeixen en època estival.

150709 SINF00191 DAIKIN NotiUna dada curiosa és que gairebé totes les guerres van començar a l'estiu: la Guerra Civil, la Revolució Francesa i les dues Guerres Mundials, entre d'altres. També hi ha estadístiques que assenyalen un increment del nombre de robatoris i assassinats en grans ciutats durant l'estiu.

Un estudi de la Universitat de Stanford revela que mínimes variacions de temperatura poden generar violència. Concretament, assenyala que n'hi hauria prou pujar la temperatura d'algun país de clima càlid, per exemple, al continent africà en 0.35 ° C durant un any o d'algun estat nord-americà 3 ° C durant un mes.

Un altre dels pitjors efectes de la calor és la dificultat per agafar el son a les nits. L'insomni és el causant que moltes persones s'aixequin amb majors nivells d'ansietat. Segons dades l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 20% de la població pateix de forma transitòria dificultats per dormir durant l'estiu. En aquesta mateixa línia, segons un estudi realitzat per Daikin, 8 de cada 10 persones afirmen que no podrien dormir a l'estiu sense aire condicionat.

Disposar d'un equip d'aire condicionat pot ajudar a dormir millor i millorar aquesta sensació de malestar crònic i el mal humor.

Consells per a un correcte ús de l'aire condicionat durant l'onada de calor:

  1. Regular el termòstat entre 23-24ºC. Cada grau que es disminueixi la temperatura suposarà un consum d'un 8% més d'energia.
  2. No ajustar la unitat a una temperatura inferior a 22ºC -23ºC, no refredarà més ràpid i resultarà una despesa innecessària de consum elèctric. És preferible fer ús de funcions, com el "Mode powerful" de Daikin, que aconsegueix refredar de forma ràpida la temperatura a l'habitació.
  3. Recordar que una diferència de temperatura entre l'interior i l'exterior de l'habitatge superior a 12ºC no és saludable.
  4. Baixar la temperatura de l'habitació abans d'anar a dormir, bé refrescant la atmosfera ao utilitzant l'aire condicionat en mode Nocturn, que permet estalviar energia impedint refredar en excés l'ambient durant la nit.
  5. Netejar els filtres de l'equip de climatització de forma regular per millorar el rendiment de l'equip. Ajuda a estalviar energia i evita que s'acumuli pols o altres partícules que puguin ocasionar males olors.

 Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor líder en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més de "Aire Condicionat", mercat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrónicos (refredadores, climatitzadors i fan coils). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la firma japonesa. Avui en dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 a USA, 10 a Europa i 20 a Àsia).

www.daikin.es
Telèfon: 901.101.102
Segueix-nos a les xarxes socials

Per a més informació Premsa
Porter Novelli
Eva Toussaint / Beatriz Crespo
Tel: 91 702 73 00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

215 DAIKIN LOG