Durant el mateix, tindran l'oportunitat de conèixer alguns dels grans projectes en què l'empresa està involucrada. Es tracta d'una iniciativa de Bosch a Espanya, batejada com "Bosch és més del que penses", per mostrar als joves espanyols com Bosch mou el món amb tecnologies que representen, tal com subratlla el logotip de la companyia, una "Innovació per a la teva vida ".

Els participants, que hauran de tenir afinitat per les xarxes socials i un gran sentit de la curiositat, aprendran, per exemple, com funciona la ciutat intel·ligent o "smart city" Rivas Vaciamadrid, on es visitaran les instal·lacions de seguretat i videovigilància IP de l'Ajuntament i la policia. També coneixeran les instal·lacions de l'escola de Conducció Segura del RACC a Moraleja de Enmedio, Madrid, on provaran sobre la pista, com els sistemes de seguretat i assistència al conductor de Bosch fan que l'automòbil sigui cada vegada més segur. Els participants tindran l'oportunitat de provar in situ les últimes novetats en eines elèctriques per a bricolatge. Així mateix, coneixeran el nou Competence Center de Bosch Electrodomèstics a Santander, on participaran en un "show cooking" oficiat per un cuiner amb estrella Michelin. A Barcelona realitzaran una visita a la central Tànger de Districlima des de la qual es fa la distribució centralitzada de calor i fred que subministra calefacció i aire condicionat a un barri complet de la ciutat, el 22 @. També en aquesta ciutat, els presentaran els innovadors serveis d'eCall, iCall i bCall per a vehicles amb cobertura global de Bosch Service Solutions.

Tots els projectes seleccionats es corresponen amb grans innovacions que Bosch, una empresa internacional líder en tecnologia i serveis, està duent a terme a Espanya.

Involucrar la comunitat online a través de les xarxes socials
Durant els quatre dies que durarà la 'experiència', els cinc seleccionats com "Exploradors Bosch" seran uns autèntics ambaixadors de la marca que només s'hauran de preocupar de comentar les seves vivències personals durant el viatge i compartir les seves experiències a través dels seus blocs, pàgines web o xarxes socials, així com en les xarxes socials corporatives de l'empresa, perquè tothom pugui conèixer-les. La comunitat en línia podrà també interactuar amb els "exploradors" a través d'aquests canals i, així, participar en la Bosch Spain Experience.

Entre totes les sol·licituds rebudes abans del proper 10 de juliol es seleccionaran els cinc "Exploradors Bosch". Tots els detalls i termes legals del procés de selecció estan disponibles per consultar a l'apartat "Termes i Condicions" del web. El viatge tindrà lloc a la segona setmana de setembre de 2015.

"Moltes persones estan familiaritzades únicament amb una petita part de les solucions que Bosch ofereix per millorar la qualitat de vida i provocar fascinació pels seus productes i serveis. La Bosch Spain Experience oferirà als seus participants una mirada exclusiva per l'interior dels principals projectes en què Bosch a Espanya està actualment involucrada, fins i tot en llocs on un no espera trobar-nos ", afirma Christine Maier, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Bosch Espanya, a l'hora de descriure la finalitat del viatge.

Més informació: www.grupo-bosch.es

213 BuderusBoschGruppe Esp LOG