Conduïda per Carlos Sobera, i emesa en format sèrie de 4 capítols, per xarxes socials.

 

La Gala de lliurament de la 6a Edició dels Premis 3 Diamantes
torna amb un nou format

SINF 20089 MITSUBISHI 201007

  • Aquests guardons, organitzats per Mitsubishi Electric, reconeixen les millors pràctiques del sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació incorporada pels professionals de la climatització en els seus projectes.
  • Com a novetat, enguany la gala de lliurament de premis serà conduïda per en Carlos Sobera, i emesa en format sèrie de 4 capítols, a través de xarxes socials.

Madrid, 7 octubre de 2020. Un any més, l'eficiència, el disseny i la innovació mereixen un diamant. Després de l'èxit de participació obtingut en la passada edició, torna un any més la gala de lliurament de la Sisena Edició dels PREMIS 3 DIAMANTES, que de manera consecutiva reconeixen la gran labor dels professionals destacant les millors pràctiques del sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació, a fi de fomentar un desenvolupament sostenible i afavorir, al mateix temps, la reducció de l'impacte ambiental originat per l'ús de l'energia.

Serà la primera vegada que, en el moment actual, un lliurament de premis del sector es realitzi en format “virtual”. Donada la situació i el compromís i responsabilitat de Mitsubishi Electric per cuidar de la salut de tots i respectar les restriccions de mobilitat actuals, l'empresa ha apostat per innovar i dur a terme una sèrie de 4 capítols que, a través de les seves xarxes socials i presentada per Carlos Sobera, donarà a conèixer als guanyadors d'aquesta edició.

Per primera vegada veurem com passar d'una gala tradicional a un format més televisiu via xarxes socials, els capítols de les quals podran veure's diàriament a partir del dia 13 d'octubre.

Des de la seva primera edició, s'han presentat més de 300 projectes, la qual cosa mostra la rellevància del nostre sector i la importància actual de la promoció de la innovació i de l'eficiència energètica al nostre país, amb projectes que afavoreixin l'estalvi energètic i un desenvolupament sostenible.

I és que com a companyia líder, per a Mitsubishi Electric la protecció del medi ambient és una prioritat fonamental, de la mà de canvis ecològics reals que potenciïn la conscienciació per a un planeta més sostenible.

#premios3Diamantes

www.premios3diamantes.es

www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado

 

Per a més informació:

Julia Mondéjar // PR Manager

Juan de Olías 4, Madrid

667 77 47 16 // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.