Panasonic llança la bomba de calor, que s'afegeix a la seva completa gamma de sistemes aire-aigua

Aquarea All in One Compact, l'últim model de baix
consum d'energia, de Panasonic

SINF 20088 PANASONIC 201006

  • Disseny compacte de només 598 x 600 mm per a l'estalvi d'espai.
  • Manteniment senzill.
  • Estalvi substancial d'energia amb la tecnologia d'aïllament U-Vacua™, la solució líder en el sector.
  • Control de la temperatura (fred i calor) amb les aplicacions de Smart Cloud i Service Cloud.
  • Amb refrigerant R32 de baix Potencial d'Escalfament Global (PCG).

6 d'octubre de 2020 – Panasonic Heating & Cooling llança la nova bomba de calor Aquarea All-in-One Compact R32, que s'afegeix a la seva completa gamma de sistemes aire-aigua de màxima eficiència per a calefacció i producció d'aigua calenta, ideal per a llars noves i de baix consum d'energia. Aquarea és un innovador sistema de calefacció, refrigeració i producció d'aigua calenta domèstica (ACS)  que ofereix un rendiment excepcional, fins i tot a temperatures extremes a l'aire lliure. Oferint la màxima eficiència de A+++ en calefacció i A+ en ACS, el Aquarea All-in-One Compact garanteix un rendiment òptim i un disseny cuidat, amb el màxim estalvi d'energia i baixes emissions de CO₂.

Alta eficiència en disseny compacte

Ideal per a àrees amb espais limitats, el nou Aquarea All in One Compact està disponible en quatre capacitats de 3-9kW. La nova unitat es pot alinear amb altres electrodomèstics, com, per exemple, un refrigerador o rentadora, per a reduir l'espai necessari per a la seva instal·lació. A més, gràcies a la resistència del seu xassís, pot incorporar-se en la part superior una unitat de ventilació amb recuperador de calor de Panasonic (PAW-A2W-VENDA) i guanyar en comoditat en la llar. Aquarea All-in-One Compact produeix aigua calenta i freda i és capaç d'emmagatzemar 185L d'aigua calenta domèstica en el tanc d'acer inoxidable que incorpora, la mateixa quantitat que el model convencional de Aquarea All-in-One.

Manteniment senzill

Malgrat la grandària compacta de la nova unitat, el manteniment continua sent senzill i requereix menys freqüència gràcies a un filtre magnètic preinstal·lat. El seu cuidat disseny també permet que es pugui accedir de manera fàcil a les peces hidràuliques gràcies al mecanisme d'obertura de la porta.  A més, la capacitat de retenció d'impureses del filtre d'aigua s'ha multiplicat per 5, la qual cosa garanteix menys freqüència en la neteja regular del filtre.

Tecnologia avançada d'aïllament U-Vacua™

A més de la seva alta eficiència, la nova Aquarea All-in-One Compact disposa de l'avançada tecnologia U-Vacua™ de sèrie garantint un rendiment molt alt a més d'un gran estalvi energètic. Aprofitant la tecnologia VIP (panells d'aïllament al buit), els panells U-Vacua™  ofereixen 20 vegades més de rendiment en aïllament que l'escuma de poliestirè.  Això permet que el sistema retingui la calor durant molt més temps i, per tant, necessiti escalfar-se menys vegades al dia, la qual cosa comporta un estalvi d'energia significatiu.

Control intel·ligent per a usuaris i instal·ladors

La nova unitat és compatible amb Aquarea Smart Cloud perquè els usuaris finals puguin controlar de manera remota tota la gamma de funcions de calefacció i refrigeració, incloent el monitoratge del consum d'energia i les possibilitats d'estalvi de costos.

A través del Aquarea Service Cloud, els instal·ladors poden accedir de manera remota als sistemes de calefacció i refrigeració dels seus clients, i actuar des de qualsevol lloc, estalviant així temps i diners. Això pot augmentar la satisfacció del client en reduir els temps de resposta.

Per a més informació, visiti
https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/