La innovadora tecnologia nanoe™ X trasllada l'equilibri de la natura als espais interiors

  • La tecnologia nanoe™ X té la propietat que aporten els radicals d'hidroxil de netejar de manera natural els ambients interiors
  • Inhibeix certs al·lergògens, bacteris i virus fins un 99,9%
  • No requereix filtre ni manteniment del generador de nanoe
  • Es troba disponible en més unitats interiors tanto de la gamma residencial com comercial

SINF 20083 PANASONIC 200902

2 de setembre de 2020 – La tecnologia nanoe™ X de Panasonic és capaç de traslladar l'equilibri de la natura als espais interiors maximitzar la qualitat de l'aire interior i aconseguir un confort òptim en tot tipus d'espais. Aquesta innovadora tecnologia de Panasonic ha sigut incorporada a més unitats de la marca, ideals per qualsevol tipus d'espai, ja sigui a casa, a la feina, consultes de metges i professionals de la salut, hotels, botigues, cafeteries i restaurants, etc.

Un procés natural

Els radicals d'hidroxil, molt presents en la natura, inhibeixen el creixement d'uns certs contaminants com a al·lergògens, bacteris, virus i floridura, a més de les males olors i altres substàncies perilloses, descomposant-les i inhibint els seus efectes. Aquest procés natural té grans beneficis per a ambients interiors i permet fer un pas més enllà en la tecnologia nanoe™ X per crear un ambient interior més saludable.

Mitjançant la creació de radicals d'hidroxil embolicats per partícules d'aigua, la tecnologia nanoe™ X augmenta significativament la seva eficàcia incrementant la vida dels radicals d'hidroxil en la naturalesa de menys d'un segon, a més de 600 segons (10 minuts en interiors).

Un altre benefici és que els radicals d'hidroxil embolicats en l'aigua generada per nanoe™ X poden arribar a qualsevol racó i superfície, i també poden escampar-se per grans àrees. A més de millorar la qualitat de l'aire i tractar les superfícies dures dels mobles, amb aquesta avançada tecnologia es poden tractar els teixits per inhibir les substàncies perilloses de cortines, persianes i catifes.

L'eficàcia de la tecnologia nanoe™ X ha estat verificada i provada per laboratoris internacionals independents a Alemanya, Dinamarca, Malàisia i el Japó. Aquesta tecnologia ja 'ha anat fent servir durant molts anys, de fet, el primer dispositiu amb nanoe va ser desenvolupat per Panasonic en 2003. Després d'anys de millores i una forta inversió en I+D, la tecnologia s'ha millorat amb el llançament de nanoe™ X, amb un rendiment 10 i 20 vegades major .

El nanoe X Generator Mark 2 està disponible en els equips de Panasonic a partir de 2020 i produeix 9,6 bilions de radicals d'hidroxil per segon; majors quantitats de radicals d'hidroxil continguts en nanoe™ X aconsegueixen efectes excel·lents.

El generador de nanoe no necessita manteniment ni requereix cap filtre. Està fabricat amb titani d'alta resistència i llarga durada.

SINF 20083 PANASONIC 200902 1

nanoe™ X, disponible en més unitats interiors

La tecnologia nanoe™ X ja està inclosa de sèrie a  la gamma d'aire condicionat residencial Etherea de Panasonic i a les unitats de consola de terra. La companyia ara està incorporant aquesta tecnologia a la gamma comercial PACi i VRF de Panasonic, incloent el cassette 90X90, noves unitats de conductes i unitats de consola de terra en els pròxims mesos.

Francisco Perucho, Director General de Panasonic Heating & Cooling Espanya conclou: "Cada vegada som més conscients de la importància de la nostra salut; ens preocupem de fer exercici, del que mengem i, per descomptat, del que respirem. A Panasonic, estem compromesos amb millorar la vida de les persones i, per això, hem anat incorporant noves solucions com la tecnologia nanoe l'any 2003. La tecnologia nanoe™ X s'utilitza en els sistemes de climatització per proporcionar una major qualitat de l'aire interior dels espais i per netejar l'aire i les superfícies d'altres entorns com trens, ascensors i automòbils, a més de ser incorporada en altres solucions de la llar o electrodomèstics de Panasonic.”

Per a més informació sobre Panasonic Heating & Cooling Solutions, consulteu: www.aircon.panasonic.eu.

Més informació:
Informació sobre Panasonic: http://www.panasonic.com/es
Blog: http://blog.panasonic.es/
Feed: http://feeds2.feedburner.com/panasonicblog

Segueix-nos a:
Facebook: https://www.facebook.com/panasonicESP
Twitter: https://twitter.com/panasonicESP
Youtube: http://www.youtube.com/panasonicESP
Instagram: https://www.instagram.com/panasonicesp/  http://instagram.com/lumix_fotografia

 SINF 20083 PANASONIC 200902