Legrand incorpora el nou comandament inalàmbric a la família de solucions connectades

SINF 20082 LEGRAND 200901

El nou comandament sense fil with Netatmo dota de majors funcionalitats a les solucions connectades de Legrand, capaces d'acostar la llar digital, de manera àgil i senzilla, a tots els usuaris. Es tracta d'un dispositiu que compta amb una nova funció que li permet crear fins a quatre escenaris personalitzats sense necessitat de cablejat addicional ni obres, contribuint al fet que els habitatges siguin més eficients, segurs i confortables.

Capaç de controlar interruptors d'il·luminació, micromòduls d'il·luminació, interruptors de persiana connectats, bases de corrent i sortides de cables connectades, destaca pel seu elegant disseny extrapla en color blanc, alumini i dark que li permet adaptar-se a les exigències decoratives de qualsevol llar.

El comandament, que s'instal·la fàcilment en superfície gràcies a les tires adhesives reutilitzables (poden canviar la seva posició en qualsevol moment), o bé en caixa universal mitjançant caragols (no subministrats), és capaç de recrear escenaris configurant només els dispositius que l'usuari desitgi controlar des del nou comandament, resultant molt fàcil i ràpid.

Senzillesa en la instal·lació

Els passos a seguir resulten senzills, ja que el comandament permet activar diversos escenaris preconfigurats per l'usuari amb tan sols un gest i des d'APP Home + Control Legrand, disponible per a iOS i Android. Addicionalment, Starter Pack de Valena™ next with Netatmo. Legrand posa al servei dels usuaris totes les facilitats i consultes freqüents en el centre d'ajuda online 24/7 de la web del Grup.

Legrand ha incorporat a aquest dispositiu un indicador LED molt útil per a la configuració, així com per a notificacions de bateria baixa. La nova funció sense fil de Valena™ Next with Netatmo s'alimenta mitjançant una pila de botó CR 2032-3V, i té així mateix una autonomia de 8 anys (calculat amb 10 pulsacions al dia).