ClimateHub, el confort climàtic definitiu per a la llar: solució integrada per calefacció i A.C.S.

SINF 20081 SAMSUNG 200831 Portada

 

Madrid – 31 d'agost de 2020. El ClimateHub de Samsung possibilita el confort climàtic definitiu a la llar: la solució integrada de Samsung per a calefacció i aigua calenta sanitària. Amb una instal·lació senzilla, una posada en marxa sense complicacions, funcionament silenciós i connectivitat intel·ligent, mantenir el confort a la llar mai ha estat tan fàcil.

 L'Aerotèrmia és un sistema de calefacció que empra com a font d'energia l'aire, una energia renovable gratuïta i disponible 24 hores tots els dies. Aprofita l'energia de l'aire per a obtenir calefacció mitjançant una bomba de calor que absorbeix i recupera l'energia i transfereix la calor al circuit evaporant el gas refrigerant que conté, entrant així la calor absorbida en el sistema de calefacció de l'habitatge. Es pot usar a l'estiu com a sistema per a produir aire condicionat i a l'hivern per a calor, a més de producció d'aigua calenta sanitària en tots dos casos.

Per això, el ClimateHub de Samsung possibilita el confort climàtic definitiu a la llar. És una solució integrada per a calefacció i aigua calenta sanitària. Amb una instal·lació senzilla, una posada en marxa sense complicacions, funcionament silenciós i connectivitat intel·ligent, mantenir el confort en la llar mai ha estat tan fàcil.

Disseny compacte i connectivitat intel·ligent

Amb un disseny compacte, la solució ClimateHub de Samsung es basa en un Hydro kit amb dipòsit compacte integrat, amb un gran volum d'aigua calenta sanitària de 200 L o 260 L. El disseny compacte i modular permet la integració directa a la cuina o al safareig.

A més, disposa d'un control tàctil i intuïtiu de múltiples opcions d'idioma i pantalla a color de gran lluminositat per a les funcions d'ajust de temperatura, supervisió energètica, configuració d'horari d'estiu i supervisió ràpida d'errors. El control tàctil permet a l'usuari gestionar ajustos de temperatura diferents per a cada zona; d'aquesta manera, els radiadors d'alta temperatura i el sòl radiant de baixa temperatura poden emprar-se amb major eficiència. Amb el kit Wi-Fi opcional pot controlar les diferents funcions del sistema, inclosa la regulació i supervisió de fins a 16 unitats interiors, mitjançant l'app Samsung SmartThings.

 

Apte per a xarxa intel·ligent i sistema fotovoltaic

Una xarxa intel·ligent integra eficientment els hàbits i les accions de tots els usuaris connectats a ella. La possibilitat de connectar el sistema a una xarxa intel·ligent permet a l'usuari treure partit d'un subministrament energètic econòmicament eficient i sostenible. Gràcies a la funció d'integració PV (energia solar fotovoltaica), el sistema pot connectar-se a panells solars per a estalviar energia mitjançant fonts renovables.

A més, amb la possibilitat de connectar el sistema a una xarxa intel·ligent permet a l'usuari treure partit d'un subministrament energètic econòmicament eficient i sostenible. Gràcies a la funció d'integració PV (energia solar fotovoltaica), el sistema pot connectar-se a panells solars per a estalviar energia mitjançant fonts renovables.

Funcionamient silenciós i manteniment senzill

Per a complir amb els requisits acústics, cada cop més estrictes, ClimateHub de Samsung permet reduir els nivells de soroll utilitzant el mode de funcionament silenciós de 4 passos. Segons el model específic i les condicions particulars de funcionament, és possible aconseguir nivells de fins a 35 dB(A). A més, el seu manteniment és senzill, ja que disposa d'una finestra de servei situada còmodament i opcions intuïtives disponibles mitjançant targeta Micro SD o l'app mòbil Samsung S-Checker, la solució de problemes i la posada en marxa poden efectuar-se fàcilment davant de la unitat.

Amb una instal·lació senzilla, funcionament silenciós i connectivitat intel·ligent, Samsung aposta per facilitar una major comoditat tant per als instal·ladors com per als usuaris a la seva llar. És per això, que ClimateHub està disponible, en funció a les necessitats, en una configuració Bufó, Split i ara, com a gran novetat, el ClimateHubTDM Plus.

ClimateHub Mono

La configuración ClimateHub Mono consta de una única unidad exterior que incluye el sistema hidráulico, facilitando la instalación y el uso. El potencial del sistema puede maximizarse conectándolo a la red inteligente o al sistema fotovoltaico (PV).

ClimateHub Split

La configuració ClimateHub Split consta d'una única unitat exterior connectada per canonades de refrigerant a l'Hydro kit amb dipòsit integrat. Per maximizar el seu potencial, el sistema pot connectar-se a la xarxa intel·ligent o al sistema fotovoltaic (PV).

ClimateHub TDM Plus (NOU)

TDM Plus és un sistema «tot en un» d'aire a aigua (A2W) i aire a aire (A2A) que ofereix una solució completa de climatització per a la llar. Es pot fer servir durant tot l'any per fred i calor i cobreix una gran varietat de necessitats i situacions d'ús diferents. Possibilita la calefacció/refrigeració subterrània i la calefacció per radiadors, així com la refrigeració aire a aire amb diferents opcions d'aire condicionat. Es pot maximitzar el potencial del sistema si es connecta a la xarxa intel·ligent o al sistema fotovoltaic (PV).

Per a més informació, a samsung.com/climatehub