Wind-Free™, la gamma més innovadora de climatització de Samsung

 

 

El filtre Tri-Care de WIND-FREE™, un garant
de la qualitat de l'aire que respirem

 

Madrid – 19 de Maig de 2020 – Molt aviat arriba l'estiu i començarem a utilitzar els nostres aparells d'aire condicionat. Enguany és molt important parar esment als filtres, la principal barrera d'entrada de bacteris i la major garantia de la salubritat de l'aire que rebem. Per aquest motiu, Alejandro Fernández, Technical Manager de Samsung AC, proposa diverses consideracions que s'han de tenir en compte a l'hora de renovar el nostre sistemes actuals i adquirir un nou.  

La nostra recomanació és triar un sistema de doble filtrat. En primer lloc, que tingui un sistema de filtre que capti la brutícia de major densitat, com la pols, el pèl de les nostres mascotes o un altre tipus de fibres que es poden anar acumulant amb el pas del temps en la reixeta d'entrada. Aquest primer filtre (o pre-filtre) es pot extreure i netejar fàcilment, i ho podem trobar en gairebé tots els models del mercat.

Això sí, en el cas de Wind-Free™, la gamma més innovadora de climatització de Samsung, aquest filtre (denominat Easy Filter Plus) posseeix un recobriment de zeolita, un mineral que ajuda a l'eliminació de bacteris i que manté net el bescanviador de calor atrapant la pols fàcilment, ja que posseeix un filtre d'alta densitat (390 micròmetres enfront dels 560 d'altres aparells convencionals).

En segon lloc, els models Wind-Free™ Elit i Wind-Free™ Avant compten amb un filtre afegit, també recobert amb zeolita i que contraresta l'entrada de virus, al·lergògens i bacteris. Aquest filtre, denominat Tri-Care, té com a objectiu provocar la divisió cel·lular en entrar en contacte amb la zeolita, fent que disminueixi considerablement la propagació dels bacteris quan s'emet l'aire.

En definitiva, encara que existeixen molts factors a l'hora de triar un equip Split de paret, com l'eficiència energètica o l'absència de corrents d'aire, també resulta clau aprofundir en alguns detalls tècnics que ens permeten mantenir una millor qualitat d'aire en la nostra llar.

Més informació a: https://www.samsung.com/es/business/climate/wind-free/