Panasonic ha dissenyat la solució ideal per a inhibir certs virus i bacteris fins al 99,9%.

 

La tecnologia nanoe™ X de Panasonic elimina al·lergògens,
bacteris i virus de l'aire interior

 

  • L'avançada tecnologia de Panasonic aconsegueix inhibir certs al·lergògens, bacteris i virus fins a un 99,9%
  • nanoeTM X és ideal per a combatre els típics al·lergògens primaverals
  • Desodoritza les males olors de les habitacions

18 de maig de 2020 – Panasonic Heating and Cooling ha dissenyat la solució ideal per a inhibir certs virus i bacteris fins al 99,9%. A més, aquesta tecnologia, disponible en alguns sistemes tant de la gamma domèstica com industrial de Panasonic, s'ha dissenyat per a eliminar certs pòl·lens i al·lergògens, per exemple, aquells més comuns a la primavera que incrementen la seva presència i afecten a molts més individus de l'habitual. De fet, la sensibilitat al pol·len és la malaltia al·lèrgica respiratòria estacional més comuna a Europa.

Com funciona la tecnologia nanoe™ X de Panasonic?

Aquesta avançada tecnologia genera radicals d'hidroxil (OH) embolicats en nanopartícules d'aigua, que milloren la neteja de l'aire. L'efectivitat de la inhibició de virus/bacteris es deu a una àmplia àrea de producció d'OH que pot generar 9.600 bilions per segon. Cada radical OH sostreu un àtom d'Hidrogen a les partícules orgàniques i els bacteris de l'atmosfera, inhibint-les eficaçment de l'aire. Una major concentració de radicals OH suposa una reducció encara major dels contaminants, la qual cosa aconsegueix un ambient més segur i fresc per a respirar, sent totalment innocu per als éssers vius.

La tecnologia nanoe™ X de Panasonic aconsegueix eliminar durant tot l'any el pol·len, la contaminació, els fongs, els virus que es troben en l'aire i fins i tot els adherits en la superfície dels mobles, sòl o catifes, impedint el creixement de la floridura en superfícies i teixits.

També redueix les males olors de l'ambient i la roba, fins i tot el fum del tabac, ja que les partícules de nanoe™X són prou petites com per a penetrar en els teixits. Una altra funcionalitat d'aquesta tecnologia és la capacitat d'hidratació i cura de pell i cabells gràcies a les partícules d'aigua que genera a l'ambient.  

Actualment, nanoeTM X ja disposa d'una tercera versió (Mark 2), que duplica la producció de radicals (9.600 bilions per segon), desenvolupada per l'àrea d'I+Sr. Panasonic inverteix en recerca més d'un 6% de les seves vendes netes anuals.  

La gamma d'aire condicionat domèstic Etherea i les unitats de consoles de sòl compten amb nanoeTM X de sèrie. Aquesta tecnologia també està disponible en la gamma industrial de Panasonic, com una característica opcional en el cassette 90x90, i s'incorporarà a la nova gamma PACi NX que es llançarà al mercat durant els pròxims mesos.