ProClub Academy imparteix formacions on-line sobre les novetats dels sistemes Panasonic.

Èxit de la nova iniciativa “Formació des de casa”
de Panasonic Heating & Cooling

 200417 Panasonic

 

  • La ProClub Academy de Panasonic ha començat a impartir formacions on-line per a abordar els aspectes nous dels sistemes de climatització de Panasonic
  • Fins avui, s'han realitzat 7 sessions amb una assistència remota de més de 1.000 persones, i estan planificades noves sessions dins de l'àmbit tècnic i per a la gamma industrial.

24 d'abril de 2020 – Panasonic ofereix l'oportunitat de continuar formant-se amb ProClub Academy, sense moure's de casa. Durant aquesta setmana i la següent, Panasonic ofereix 5 noves sessions on-line a través de la plataforma ProClub impartides per Alejandro Pineda, formador de Panasonic Heating & Cooling, que abordaran les novetats i els aspectes més rellevants relacionats amb tecnologies i sistemes de climatització de Panasonic.

La primera formació d'aquesta setmana, es va centrar en les novetats que presenta la gamma climatització domèstica per expansió directa RAC (Room Air Conditioning) de Panasonic, explicant els últims llançaments i millores en equips –disseny, estètica, control, facilitat d'instal·lació i manteniment-. A més, es va abordar el funcionament de la tecnologia nanoeTMX.

La segona formació d'aquesta setmana, s'ha ofert avui divendres 24 plantejant “Les principals modificacions del Codi Tècnic d'Edificació 2019”, amb l'encaix de l'Aerotermia i la gamma Aquarea de Panasonic en aquest nou reglament.

Per a la setmana vinent estan programades dues sessions més tècniques: la primera, el dilluns 27 d'abril a les 15h, sobre el "Tractament de l'aigua en circuits d'ACS i calefacció” i la segona, el dimarts 28 d'abril a les 9.30 h, sobre “Xarxes locals i connectivitat” que tindrà com a objectiu introduir els conceptes teòrics de xarxes, comunicacions i interconnexió per a comprendre les capacitats i configuracions dels sistemes de Panasonic en xarxa.

Les pròximes sessions de ProClub Academy estaran dedicades als sistemes industrials per a aplicacions en retail, hotels o oficines. Amb aquestes formacions online, Panasonic vol continuar estant prop dels seus clients i se suma a altres iniciatives del #Quédateencasa.

Més informació:
Información sobre Panasonic Clima: https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/
Blog: https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/blog/

Segueix-nos a:

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/panasonic-heating-and-cooling-solutions-europe/

Facebook:
www.facebook.com/PanasonicHeatingCoolingEU/?ref=py_c
https://www.facebook.com/panasonicESP

Twitter:
https://twitter.com/PanasonicHC_es
https://twitter.com/panasonicESP

Youtube:
https://www.youtube.com/user/PanasonicAirCon


Instagram:
https://www.instagram.com/panasonic_heatingcooling_eu/?hl=es
https://www.instagram.com/panasonicesp/