Hager presenta les facetes de la gamma d'interruptors automàtics h3+. Una gamma que creix.

H3+, interruptors de caixa modelada. Una gamma que creix

 SINF 20042 HAGER 200424 h3 2020

De la versió tradicional al model intel·ligent i comunicant, Hager presenta les facetes de la gamma d'interruptors automàtics h3+

Amb una grandària de caixa compacta, disponible de 25 a 630 A en 3 i 4 pols, Hager llança la seva gamma h3+ amb les més altes prestacions de protecció i un poder de tall de fins a 110kA.

La nova generació d'interruptors automàtics de caixa modelada h3+ està disponible en dues versions: la gamma tradicional, amb relés termomagnètics i electrònics LSnI i LSI, per a la protecció eficaç de les instal·lacions elèctriques i el model energy per a intervenir en eficiència energètica en els edificis.

La gamma h3+ d'interruptors automàtics de caixa modelada té un altre avantatge: la flexibilitat de les regulacions dels paràmetres de protecció, podent aconseguir-se corbes de tret segons les necessitats de la instal·lació (Selectivitats amperimètriques, cronomètriques, o coordinació entre aparells de la mateixa gamma…) i tot això, amb el més fàcil maneig.

El model energy, el més sofisticat, inclou un sistema de mesura i monitoratge de l'energia, de classe de precisió 1, compatible amb el protocol Modbus RTU i permet tant una regulació precisa dels paràmetres de protecció (fins a l'ampere) com el control dels consums d'energia o la gestió d'alarmes definides “a la carta”, o, fins i tot, d'útils prealarmas.

Així, la caixa modelada h3+ energy protegeix, mesura, permet visualitzar i comunica. Associada a l'ecosistema agardio.manager, h3+ conjuga seguretat, protecció connectada, mesurament i visualització, essencials per a la gestió de l'eficiència energètica. És possible rebre, en temps real, alertes d'estats i totes les dades d'ús en Telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador.

H3+ de Hager és una gamma intel·ligent. És una gamma que creix.

SINF 20042 HAGER 200424 h3 2020 1