Agardio.manager d'Hager: Energia visible. Consum d'energia en edificis terciaris

Agardio.manager d'Hager: Energia visible

 SINF 20041 HAGER 200424 AgardioManager

Consum d'energia en edificis terciaris: Veure més, estalviar més

La gestió energètica responsable en els edificis és una preocupació per a diversos països del món tant en l'àmbit empresarial, polític i social.

L'eficiència energètica en l'edifici depèn notablement de millores en els materials i mètodes de construcció però també en la distribució i ús de l'energia, en la seva supervisió i control.

Hager respon a les exigències de la gestió energètica responsable en els edificis amb agardio.manager que es posiciona com el sistema de seguiment multi-energia essencial per a visualitzar i controlar tots els paràmetres de qualitat i consum de la seva xarxa elèctrica. La solució concreta, simple i justa per a complir amb l'IEC 60364 i facilitar l'obtenció de la certificació ISO 50001.

Ver más permet prendre millors decisions

Un sistema de monitoratge d'energia fet per professionals per a professionals.

Clar, directe, informatiu, senzill. Allà on estiguis, podràs obtenir informació important sobre el consum energètic i la qualitat de la xarxa. Comparar tendències actuals amb la seva història. Confiar només en informació fiable i actualitzada. Tots els valors poden ser exportats de manera periòdica en format CSV per a processament posterior, per exemple en  Microsoft Excel®.

SINF 20041 HAGER 200424 AgardioManager2