Mitsubishi Electric presenta MSZ-BT, la seva nova gama mitja d'Aire Condicionat domèstic.

Mitsubishi Electric presenta MSZ-BT, la seva nova gama mitja d'Aire Condicionat domèstic, amb Wi-Fi integrat i filtre purificador

 

  • MSZ-BT completa la gama mitja d'Aire Condicionat Domèstic de la firma. Una resposta molt adequada per les necessitats del mercat actual.

  • Aquesta nova sèrie s'engloba dins la generació d'equips més sostenibles i eficients del mercat amb gas refrigerant R32, classificació energètica A++, purificador d'aire, control Wi-Fi integrat de sèrie i un mode ultra silenciós que assegura el màxim descans i confort.

SINF 20038 MITSUBISHI 200422

Madrid, 22 d'abril de 2020 – Mitsubishi Electric ha presentat la nova sèrie MSZ-BT dins de la nova generació d'equips amb gas refrigerant R32. Un nou i eficient equip de climatització amb classificació energètica A++ preparat per a oferir fred i calor de la forma més eficient.

La nova gamma MSZ-BT compta amb la més avançada tecnologia, incorporant de sèrie funcionis com el control Wi-Fi, que permet controlar la unitat des de qualsevol dispositiu mòbil, o Tauleta, fins i tot amb veu a través d'Alexa.

SINF 20038 MITSUBISHI 200422 1


Gràcies al control Wi-Fi es pot fixar la temperatura ideal abans d'arribar a casa o apagar el teu aire condicionat estiguis on estiguis, la qual cosa el que t'ajudarà a reduir la factura de la llum a final de mes. A més, incorpora prestacions tan útils com informes sobre funcionament i estat de l'equip, el contacte directe amb el servei tècnic o la previsió meteorològica.

MSZ-BT també proporciona una qualitat de l'aire interior més net i saludable gràcies al seu filtre purificador, capaç d'eliminar partícules en suspensió en la llar, com a pols i pèls de mascota, la qual cosa no sols afavoreix l'eliminació de toxines acumulades en l'organisme, sinó que t'ajuda a millorar el dia a dia a casa davant l'arribada de l'estiu i el benestar de tota la família.

A més, el nou MSZ-BT ofereix, entre altres prestacions, un mode ultra silenciós amb un nivell sonor de tan sols 19dB (A), similar al soroll que fan les fulles dels arbres en caure, és a dir, un so gairebé inapreciable per l'oïda humana, la qual cosa assegurar un major descans i el màxim confort, tant de dia com de nit.

Aquest nou membre completa la gamma mitjana d'Aire condicionat Domèstic de Mitsubishi Electric gràcies a les millors prestacions i un preu ajustat a les necessitats reals del mercat actual i la firma l'ha volgut donar a conèixer en una cita en línia de la mà d'un presentador virtual, sent la primera vegada que es realitza un llançament d'Aire condicionat en aquest format.

.

 SINF 20038 MITSUBISHI 200422 Noti

A bon entenedor…MSZ-BT de Mitsubishi Electric

Així mateix, i emmarcant aquesta presentació, la firma ha posat en marxa una nova campanya sota la línia de “El Refranyer de tots els temps”, que busca reconèixer i reforçar el vincle amb els seus clients i consumidors, agraint en tot moment la confiança dipositada per ells.

Amb claims com Al mal temps… Mitsubishi Electric o A bon entededor…MSZ-BT de Mitsubishi Electric, l'entitat vol mostrar no sols la seva experiència en el sector sinó també el talent del seu equip, transmès de generació en generació, i fer-ho de manera amena i amb un llenguatge reconeixible i pròxim.

D'aquesta manera, Mitsubishi Electric aconsegueix acostar als seus clients, connectant amb ells amb frases senzilles i directes, a les quals recorrem en el nostre dia a dia, un imaginari popular que s'ha transmès de pares a fills, el nostre refranyer.

Ara, ja pots gaudir de totes les prestacions en el teu aire condicionat amb el millor preu amb la nova sèrie MSZ-BT, l'equilibri perfecte entre eficiència i tecnologia. Perquè A bon entenedor… MSZ-BT de Mitsubishi Electric.

 

Per a més informació:
https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/msz-bt/

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. La firma, que complirà el seu 100 Aniversari al 2021, celebra a Espanya 40 anys d'experiència comercial, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i fabricació d'equips.

Per a més informació:

Julia Mondéjar // PR Manager
Juan de Olías 4, Madrid
667 77 47 16 // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.