La Gamma Aquarea de Panasonic ofereix la major eficiència energètica del mercat.

 

Aquarea de Panasonic, la millor opció per al Pla Renove 
de sistemes de calefacció de la Comunitat Valenciana

7 de febrer de 2020 – La posada en marxa del Pla Renove a la Comunitat Valenciana contempla un programa d'ajudes per a aquelles persones propietàries, usufructuàries o arrendatàries que vulguin substituir equips d'aigua calenta sanitària i/o calefacció de baixa eficiència per equips de Aerotermia de només ACS, o calefacció i ACS. Els sistemes de la Gamma Aquarea de Panasonic es troben contemplats en aquesta subvenció de la Comunitat Valenciana, pionera i gairebé única a Espanya, per a potenciar equips d'alta eficiència incentivant així la reducció de consum energètic en els habitatges d'aquesta comunitat.

La Gamma Aquarea de Panasonic ofereix la major eficiència energètica del mercat amb una puntuació A+++, segons la nova classificació energètica de 2019. Per això, aquests equips aconsegueixen un gran estalvi energètic i econòmic a més d'oferir una gran qualitat, sostenibilitat i accessibilitat als habitatges.

La Comunitat de València ha posat en marxa aquest Pla Renove des del 30 de gener fins al 18 de juny de 2020. En el cas d'instal·ladors o empreses instal·ladores el pla ha començat el 21 de gener i estarà vigent fins al 21 de maig de 2020. Les sol·licituds per a obtenir aquestes subvencions ja estan obertes en la web oficial de la Comunitat Valenciana http://planrenove.ivace.es/ca/

Les bombes de calor aire-aigua de la gamma Aquarea de Panasonic ofereixen a més una gran comoditat als usuaris per la compatibilitat amb aplicacions com Aquarea Smart Cloud que ofereixen la possibilitat de realitzar funcions com apagar o encendre les unitats, controlar la temperatura i monitorar el consum energètic, des de qualsevol dispositiu mòbil.


Panasonic treballa amb una Visió Mediambiental 2050 pròpia amb l'objectiu que l'energia verda creada sigui superior a l'energia utilitzada per a la seva activitat diària, des de la fabricació del producte fins a tot el cicle de vida del producte. D'aquesta premissa neix la gamma Aquarea, la bomba de calor aire-aigua, que utilitzen l'aire exterior com a font d'energia 100% renovable. Aquesta gamma compta amb el refrigerant R32, que és fàcil de reciclar i no té impacte en la capa d'ozó, una alternativa als refrigerants convencionals molt contaminants.

Per a més informació, visiti www.aircon.panasonic.eu

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20017_PANASONIC_200207.pdf)SINF_20017_PANASONIC_200207.pdf[ ]602 kB