En resposta a les necessitats del sector han desenvolupat el Programari Air Select

Bosch acosta el Software Air Select als seus professionals

 • Elárea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia ha creat deu vídeos tutorials per a guiar a l'usuari a automatitzar projectes de sistemes d'aire condicionat i VRF

 

Madrid, 6 de febrer de 2020. En resposta a les necessitats dels enginyers, consultors i instal·ladors, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia, divisió pertanyent al Grupo Bosch, ha desenvolupat per a la seva gamma d'aire condicionat i VRF el Software de selecció Air Select, una eina avançada d'automatització de projectes.

Aquesta eina, que pot trobar-se en diferents idiomes, permet definir una selecció ràpida i segura d'un complet sistema de climatització Bosch. I, per a facilitar el seu ús, la marca ha realitzat una sèrie de deu vídeos tutorials que guiaran a l'usuari pas a pas en les diferents funcionalitats de l'eina, des de l'inici de sessió i creació del projecte, fins a la configuració d'informes i l'exportació del sistema en format AutoCAD.

Aquests vídeos estan disponibles de manera online i es poden visualitzar des del canal de YouTube de Bosch Comercial i Industrial Espanya. Amb aquests vídeos tutorials la marca vol mostrar els avantatges i el senzill funcionament de l'eina. Gràcies al programari Air Select, els professionals podran optimitzar el seu sistema de climatització i obtenir un informe de càlcul d'una forma pràctica i simple.

D'aquesta forma, Bosch continua apostant per la formació dels seus professionals amb l'objectiu demantener el més alt nivell de satisfacció de l'usuari.

Llistat de tutorials sobre el 
Software Air Select:

 1. Iniciar sessió i crear projecte
 2. Com obrir un projecte existent
 3. Com crear un sistema amb AHU
 4. Com crear un sistema de dos tubs
 5. Com crear un sistema de tres tubs
 6. Com descarregar un projecte
 7. Com obtenir DXF per a AutoCAD
 8. Com obtenir l'informe
 9. Com crear un sistema Mono-SPlit
 10. Com afegir controls i accessoris

Software Air Select: http://www.bosch-airselect.com

Fullet Air Select: Bosch Air Select.pdf

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20016_BOSCH_200206.pdf)SINF_20016_BOSCH_200206.pdf[ ]617 kB