Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. llança avui oficialment una plataforma nova d'equips split

 

 Samsung llança oficialment la seva nova gamma de climatitzadors Wind-Free™ amb IA

 

Després de l'anunci realitzat en Interclima 2019 a França, Samsung llança ara oficialment la seva nova plataforma d'equips split de paret per a 2020. La nova gamma es presenta en cinc variants diferents, de les quals tres inclouen la tecnologia única de refredament Wind-Free™ de Samsung per a una climatització sense corrents d'aire, complementada amb noves tecnologies intel·ligents per a un major confort i una major eficiència energètica.

Madrid – 23 de Gener de 2020 – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) llança avui oficialment una plataforma totalment nova d'equips split de paret amb refrigerant R32, equipats amb la seva tecnologia única de refredament Wind-Free™ i noves funcions intel·ligents, tal com es va anunciar en la Interclima 2019 de París.

«La nova gamma subratlla la notòria trajectòria de Samsung en el llançament constant de productes de refrigeració i calefacció líders en la indústria amb dissenys distintius i funcions intel·ligents que faciliten la vida», assenyala Xavier Feys, vicepresident de Prevendes, Desenvolupament de negoci, Atenció al client i Direcció de producte en SEACE. «Amb la seva tecnologia millorada Wind-*FreeTM i el nou compressor Digital Inverter Boost, la nova gamma de climatitzadors per a 2020 garanteix als usuaris un ambient interior plaent al mateix temps que augmenta l'eficiència energètica».

Tecnologia de refredament Wind-Free™

Samsung va introduir el primer equip split de paret del mercat amb tecnologia Wind-FreeTM a Europa en 2017. Els climatitzadors amb tecnologia Wind-Free™ utilitzen un sistema de refredament de tres passos. En el primer, la temperatura disminueix ràpidament en la manera Refredament ràpid. En el segon, s'empra una funció de deshumidificación per a ajustar el nivell òptim d'humitat. Finalment, quan s'aconsegueix la temperatura desitjada, s'activa la manera de refredament Wind-Free™ per a mantenir aquests valors i assegurar un nivell ideal de confort.

En la manera Wind-Free™, l'aire fresc es distribueix de manera suau i uniforme a través de milers de microorificios, creant un estat de «climatització sense corrents d'aire»[1]. Així, permet a les persones viure, treballar i relaxar-se còmodament sense ràfegues desagradables d'aire fred.

Funcionament intel·ligent

La nova gamma Samsung de muntatge en paret optimitza el procés de refredament gràcies també a la seva funció AI Acte Comfort[2], una solució d'intel·ligència artificial que possibilita un ús més eficient de l'aire condicionat. AI Acte Comfort analitza les condicions ambientals, les temperatures i maneres de refredament preferits pels usuaris i fins i tot la meteorologia exterior per a aplicar automàticament la configuració més adequada. 

Les unitats poden controlar-se i supervisar-se en remot utilitzant l'app Samsung SmartThings[2], que permet a l'usuari encendre i apagar el climatitzador, seleccionar les maneres de refredament preferits, programar el funcionament i fins i tot monitorar el consum d'energia, tot això amb un simple toc. I amb el control de veu de Samsung Bixby, l'usuari pot dir-li a la unitat el que desitja directament a través del telèfon intel·ligent.

Eficiència energètica millorada

La nova generació de climatitzadors Wind-Free™ de muntatge en paret utilitza el nou i eficient compressor Digital Inverter Boost, que permet a l'usuari mantenir la temperatura desitjada reduint el consum d'energia. El nou compressor Digital Inverter Boost s'ha desenvolupat per a ajudar a mantenir la temperatura interior de manera eficient, sense necessitat d'encendre i apagar contínuament la unitat.

Compta amb un sensor integrat de detecció del moviment (Motion Detect Sensor o MDS)[2] que segueix els moviments dels usuaris per a garantir un refredament eficient, evitant despeses innecessàries d'energia. El sensor detecta si no hi ha ningú a l'habitació i canvia automàticament els ajustos del climatitzador per a pujar lleugerament la temperatura o activar la manera en repòs. Les unitats superiors de la gamma, Wind-Free™ Elit, compten amb una etiqueta energètica de A+++ per a SEER i SCOP, la màxima classificació d'energia que pot obtenir-se a Europa[3].

Sèries de productes

La nova plataforma Samsung de climatitzadors de muntatge en paret estarà disponible amb refrigerant R32 a partir del primer trimestre com a Single Split (RAC) i com Multi Split (FJM).Sèrie de productes RAC

 Capacitat (Unitat exterior)  Wind-FreeTM Elite  Wind-FreeTM Avant  Wind-FreeTM Comfort Cebu   Luzon
 2,5 kW  ·  ·  ·  ·  ·
 3,5 kW  ·  ·  ·  ·  ·
 5,2 kW  ·  ·  ·  ·
 6,8 kW  ·  ·  ·  ·

 

Sèrie de productes FJM

 Capacitat (Unitat exterior)  Wind-FreeTM Elite  Wind-FreeTM Avant  Wind-FreeTM Comfort Cebu   Luzon
 2,0 kW  ·  ·  ·  ·  ·
 2,5 kW  ·  ·  ·  ·  ·
 3,5 kW  ·  ·  ·  ·  ·
 5,2 kW ·   ·  ·  ·  ·

 

Comparativa de funcions

Wind-FreeTM Elite Wind-FreeTM Avant Wind-FreeTM Comfort Cebu
Mode de refredament Wind-FreeTM · · ·
Mode de refredament Ràpid · · · ·
Control Wi-Fi (SmartThings) · · · ·
Control de veu Bixby · · · ·
Al Auto Comfort · · · ·
Filtre Tri-Care · · · ·
Easy Filter Plus · · · ·
Sensor de detecció de moviment · · · ·
Protocol de comunicació NASA · · · ·
Compresor con tecnología Digital Inverter Boost · · · ·
Refrigerante R32 · · · ·
Etiqueta energètica (SEER/SCOP)4 A+++/A+++ A++/A++ A++/A+ A++/A+
Certificat Eurovent · · · ·

Sobre Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Després del llançament del seu primer aire condicionat en 1974, Samsung Electronics va ampliar ràpidament les seves operacions globals de sistemes de climatització i va entrar en el mercat europeu d'aires condicionats comercials en 2005. A causa del ràpid creixement, i a fi de recolzar el seu compromís a llarg termini amb el mercat europeu, Samsung Electronics va fundar Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a principis de 2017 a Amsterdam, Països Baixos. La seu especialitzada a Europa busca consolidar i centralitzar les activitats en més de 30 països europeus. SEACE ofereix formació tècnica contínua en solucions de climatització i construcció intel·ligent, així com assistència tècnica i de postvenda per als seus socis industrials, recolzat per la prestigiosa qualitat i la innovació capdavantera de Samsung, incloses les seves solucions de connectivitat digital. SEACE aspira a cobrir les necessitats dels mercats europeus quant a solucions de climatització, aigua calenta sanitària, refrigeració i edificis intel·ligents en entorns comercials, hotels, oficines i llars.

[1]La ASHRAE (Societat Americana d'Enginyers de Calefacció, Refrigeració i Aire condicionat) defineix el «climatització sense corrents d'aire» com a velocitat de desplaçament de l'aire inferior a 0,15 m/s, per la qual cosa no hi ha ràfegues d'aire fred

[2] La disponibilitat de les funcions descrites pot estar subjecta a les condicions d'execució. La funcionalitat de SmartThings està disponible en dispositius Android i iOS. Es requereix connexió Wi-Fi i un compte de Samsung SmartThings. El control de veu de Bixby està disponible en anglès (estatunidenc, britànic, indi), xinès, coreà, francès, alemany, italià i espanyol.

[3] La classificació energètica es basa en una versió de 9k BTU de conformitat amb la classificació europea Núm. 626/2011 (Lot 10) de 2019, amb una escala de D a A+++.

[4] Les etiquetes energètiques mostrades es basen en versions de 9k BTU de conformitat amb la classificació europea Núm. 626/2011 (Lot 10) de 2019, amb una escala de D a A+++. 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20013_SAMSUNG_200203.pdf)SINF_20013_SAMSUNG_200203.pdf[ ]781 kB