La companyia centrarà l'activitat de la seva planta de Saragossa a les necessitats del mercat nacional.

 

TROX Espanya dirigirà l'expansió internacional del
GRUP TROX al nord d'Àfrica

 

La companyia centrarà l'activitat de la seva planta de Saragossa a les necessitats del mercat nacional i a la fabricació de nous productes de més valor afegit.

Saragossa, 30 de gener de 2020. TROX Espanya, filial del GRUP TROX amb la planta productiva al nostre país es troba a Saragossa des de fa més de 50 anys, dirigirá l'expansió internacional de la companyia al nord d'Àfrica.

Els nous plans estratègics del líder mundial en el desenvolupament, fabricació i comercialización de components, unitats i sistemes per a la ventilació i climatizació d'instal·lacions han estat donats a conèixer a Saragossa a la plantilla en una trobada informativa presidida pel responsable de Negoci Internacional per a la zona d'Europa , Orient Mitjà i Àfrica del GRUP TROX, Ludger Bökmann, i pel director general de TROX Espanya, Jorge Aznar.

En aquesta trobada s'ha comunicat la pròxima obertura d'una planta de fabricació del grup TROX al Marroc, que permetrà un accés més competitiu als mercats del nort i oest d'Àfrica a l'enfortir la posició i estratègia de vendes de la companyia en tota la zona. De forma paral·lela, la planta de Saragossa desenvoluparà una activitat més alineada amb les necessitats del mercat nacional i incorporarà nous sistemes i dissenys específics adaptats a les exigències actuals, centrant-se en la fabricació d'altres solucions i productes de clima de major valor afegit.

Ludger Bökmann ha fet menció als reptes globals que afronta el GRUP TROX en el seu pla estratègic i s'ha referit a centre de treball de Saragossa sol·licitant un esforç a tota la plantilla per millorar la rendibilitat i així garantir un futur sostenible per a la fàbrica. També ha anunciat canvis en el portfoli de productes fabricats a la planta saragossana, dins dels quals ha destacat la recent arribada dels difusors d'última generació XARTO i la propera incorporació del nou model de climatitzadors X CUBEX2, en una clara aposta per generar valor a Espanya.

Per a Jorge Aznar, la nova planta de producció al Marroc suposa un pas definitiu en la nostra aposta pel lideratge en tots els mercats en què estem presents, i el del nord i oest d'Àfrica no serà una excepció. A més, el fet que aquesta gestió recaigui a TROX Espanya és una gran notícia, perquè ens ajudarà a encarar els reptes a què ens enfrontem amb majors garanties.

 

 

Sobre el GRUP TROX i TROX Espanya

El GRUP TROX és líder mundial en el desenvolupament, fabricació i comercialització de components, unitats i sistemes per a la ventilació i climatització d'instal·lacions. Compta amb 31 filials distribuïdes en els 5 continents i amb 16 plantes de fabricació en 11 països. En l'actualitat, el GRUP TROX, present mitjançant els seus agents i importadors en els mercats de més de 70 països, està integrat per 4.000 empleats i la seva xifra de negoci ronda els 500 milions d'euros anuals. TROX Espanya, fundada el 1966, és la filial espanyola de la corporació i dóna feina a prop de 300 persones. La planta de producció i oficines centrals de TROX a Espanya se situen a Saragossa. El GRUP TROX ha invertit en ella prop de 6 milions d'euros en els darrers 7 anys, que han servit per millorar les instal·lacions i adquirir nova maquinària de producció d'última generació.

 

Annexos: Imatges preses durant la trobada

Planta i oficines centrals del GRUP TROX al Polígon Industrial de la Cartuja, Saragossa.

Jorge Aznar (esq) i Ludger Bökmann (dreta) encarregats de traslladar als treballadors de TROX Espanya l'estratègia del GRUP TROX

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20012_TROX_200130.pdf)SINF_20012_TROX_200130.pdf[ ]546 kB