Aquest hotel, inaugurat el 2018, compta amb les instal·lacions més eficients del mercat.

 

L'Hotel LAVIDA, un vantguardista hotel boutique situat al PGA Catalunya Resort,
dotat de les solucions més eficients de climatització

 

  • Aquest hotel modern i elegant de disseny contemporani, inaugurat el 2018, compta amb les instal·lacions més eficients del mercat.
  • La seva solució mixta de climatització de Panasonic es basa en equips de dos tubs ECOi-Ex i tres tubs, amb dues unitats Kit UTA per poder ventilar de forma eficient l'edifici.

 

30 de gener de 2020 - Hotel Lavida és un nou hotel situat a l'impressionant recinte del PGA Catalunya Resort, a prop de Girona i davant dos magnífics camps de golf, classificats entre els millors d'Europa, per disposar d'unes instal·lacions perfectament equipades per convertir-se en la seu habitual dels tornejos de l'European Tour i acollir l'Open d'Espanya en tres ocasions. Panasonic ha dotat aquest hotel de les solucions de climatització més eficient del mercat.

Lavida, és un hotel de 50 espaioses habitacions, dissenyades i dotades de tots els luxes i detalls necessaris per fer de l'estada dels seus clients una cosa única combinant descans amb un gran ventall d'activitats tant outdoor com indoor: golf, bicicleta, senderisme, piscina exterior, pàdel, circuit de fitness o spa. A més, disposa de restaurant Bella's, amb oferta gastronòmica d'inspiració Mediterrània, dissenyat com un espai més informal per crear un ambient distès.

Una instal·lació eficient per oferir el màxim confort als usuaris i la màxima eficiència en consum

Una instal·lació eficient per oferir el màxim confort als usuaris i la màxima eficiència en consum El projecte per al disseny de les instal·lacions de climatització de l'hotel Lavida tenia com a prioritat oferir el màxim confort als seus clients, amb producció de fred i calor de forma simultània i control individualitzat a les habitacions, a més d'una temperatura òptima per a les zones comunes. Tot això exigia que la solució escollida oferís una àmplia versatilitat amb possibilitat de control individualitzat per estada, a més de garantir la seva eficiència energètica.

Les habitacions de l'hotel, molt confortables i d'àmplies dimensions, precisaven a més d'aire primari que havia de subministrar a través de les unitats de climatització interior, que al seu torn havien de ser de reduïdes dimensions per a ser col·locades a la part superior dels banys de cada habitació.

La solució escollida de Panasonic per aquest exclusiu hotel ha estat la instal·lació d'equips VRF ECO-i EX de 3 tubs per a les habitacions i equips de VRF ECO-i de 2 tubs per a les zones comunes. Un sistema de climatització global però alhora individual, controlat per un sistema centralitzat gestionat des de la consergeria, donant prestacions de fred i calor simultània, i alhora, podent oferir aire primari a cada estada a través de el mateix sistema VRF, mitjançant un Kit AHU que va estalviar la instal·lació d'una planta refredadora i una caldera.La empresa distribuïdora i instal·ladora Terundar, ha destacat especialment de la solució de Panasonic la versatilitat, la facilitat de control des d'un sol panell, el control individualitzat de les estades i la possibilitat amb aquest de limitar temperatures. La flexibilitat dels equips Panasonic ha permès a més englobar en un sol sistema de producció la climatització i la ventilació adaptant-se perfectament a les necessitats del client i oferint una solució senzilla i de fàcil gestió.

A més, la instal·lació de tots els derivadors i canonades s'ha realitzat en un túnel de servei, amb xarxes frigorífiques, de forma fàcil i flexible i les unitats exteriors s'han col·locada en una rampa de l'hotel evitant impacte visual i deixant la coberta de l'hotel totalment lliure.

Les unitats de Panasonic instal·lades han estat:

  • 2 unitats U-10ME2E8ECO-i EX 2 tubs 28kW
  • 6 unitats U-10MF2E8, Recuperació de Calor28 kW
  • 50 unitats conductosde baixa silueta
  • 1 unitat CZ-256ESMC3Control Centralitzat (servidor web amb pantalla tàctil)
  • 2 unitats PAW-280MAH2L, Kit UTA per ECOi

Els sistemes ECOi-EX estan dissenyats per oferir una gran eficiència fins i tot a càrregues parcials. Aquesta sèrie redueix costos energètics gràcies als compressors "Twin Rotary Inverter" i són molt fiables perquè garanteixen el 100% de la capacitat en mode fred fins i tot a temperatures exteriors de fins a 43 º C. Amb els seus 1.000 metres de canonada, ECO-i Ex ofereix la possibilitat d'arribar fins a 30 metres d'alçada entre unitats interiors i els 200 metres de distància entre una unitat interior i la unitat exterior. Per això, aquests sistemes de Panasonic són ideals per a grans edificis com aeroports, hotels, escoles i hospitals.

 

 

 

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20011_PANASONIC_200130.pdf)SINF_20011_PANASONIC_200130.pdf[ ]946 kB