La data límit per a la presentació de candidatures és el proper 31 de gener de 2020.

 

Últims dies per presentar les teves candidatures

  • Aquests guardons, organitzats per la firma Mitsubishi Electric reconeixen les millors pràctiques de el sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació incorporada pels professionals de la climatització en els seus proyectos.Estos guardons, organitzats per la firma Mitsubishi Electric reconeixen les millors pràctiques de el sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació incorporada pels professionals de la climatització en els seus projectes.
  • La data límit per a la presentació de candidatures és el proper 31 de gener de 2020.

Madrid 24 de gener 2020. Un any més, l'eficiència, el disseny i la innovació mereixen un diamant.

Després de l'èxit de participació obtingut en la passada edició, tornen un any més els PREMIS 3 DIAMANTS, que per sisè any consecutiu reconeixeran la gran tasca dels professionals de sector de la climatització en el disseny de projectes de refrigeració, climatització i aire condicionat a Espanya amb especificacions orientades a la màxima eficiència i sostenibilitat.

Organitzats per Mitsubishi Electric, en col·laboració amb Grup Via, aquests guardons destaquen les millors pràctiques de el sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació, a fi de fomentar un desenvolupament sostenible i afavorir, a el mateix temps, la reducció de l' impacte ambiental originat per l'ús de l'energia.

El termini límit per a la presentació de projectes acabarà el divendres 31 de gener i s'ha de formalitzar emplenant el formulari corresponent a la secció "PRESENTI ELS SEUS PROJECTES" del web www.premios3diamantes.es

Podran presentar-se a el concurs tots aquells projectes que tinguin una important partida de climatització, plantejats amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, executats i posats en marxa amb la marca Mitsubishi Electric fins al 31 de desembre de 2019. Excepte els projectes presentats en les edicions anteriors .

35.000 euros per a premiar l'eficiència i la sostenibilitat

Serà durant el mes de maig de 2020 quan es faci pública la decisió de jurat, que enguany distingirà als premiats en dues categories (fins a 200 kW Superior a 200 kW), donant com a resultat dos premis Guanyadors, dos Finalistes Or i dos Finalistes plata.

Recordem que el jurat està compost per les associacions referents en el sector de la climatització, representades pels presidents i / o vocals de les mateixes, els quals són professionals de gran reconeixement en el sector de la climatització.

Un mercat marcat per la sostenibilitat

El sector de la climatització és una de les àrees de major potencial d'estalvi energètic de país. Segons l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE), el consum de climatització dels edificis terciaris a Espanya, correspon a l'57,2% de l'consum total, sent el 31% el consum de calefacció i el 26,2% , el consum de l'aire condicionat i, a més, la producció d'aigua calenta sanitària correspon a un consum de l'3,3%.

Per això, cal fomentar l'estalvi i l'eficiència energètica d'acord amb el desenvolupament sostenible, i promoure que les inversions vagin encaminades a una disminució dels costos energètics, així com a la reducció de l'impacte ambiental originat per l'ús de l'energia, en la línia dels compromisos adquirits en relació a la disminució de gasos d'efecte hivernacle.

#premios3Diamantes

www.premios3diamantes.es

www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado