Panasonic Heating and Cooling ha llançat la gamma Aquarea High Performance sèrie J Bi-Bloc.

La gamma Aquarea de Panasonic ofereix
la major eficiència del mercat

  • Ofereix una excel·lent qualificació d'eficiència energètica d'A +++
  • Aconsegueix una calefacció i refrigeració eficient fins i tot en les condicions climàtiques més adverses
  • Es pot connectar amb panells solars per oferir encara més eficiència energètica
  • La tecnologia de la bomba de calor aire-aigua contribueix a l'objectiu de Panasonic de "descarbonització de la societat"

 

24 de gener de 2020 - Panasonic Heating and Cooling ha llançat la gamma Aquarea High Performance sèrie J Bi-Bloc, una solució avançada de calefacció i refrigeració dissenyada per a noves instal·lacions, renovacions i llars de baix consum. La bomba de calor produeix resultats excel·lents, per això ha estat qualificada amb la major puntuació d'A +++ segons la nova normativa d'etiquetes d'eficiència energètica.

Impulsant la seva contribució a la "descarbonització de la societat", Panasonic segueix desenvolupant la gamma Aquarea de bombes de calor per aportar una major innovació. L'última novetat en aquesta gamma és la introducció de la funció SmartGrid per a refrigeració a més de calefacció i ACS, fent d'Aquarea High Performance sèrie J Bi-Bloc l'única bomba de calor d'el mercat que gestiona els excedents de producció fotovoltaic al confort de la llar.

Mitjançant l'ús de la tecnologia de bomba de calor aire-aigua i de l'refrigerant R32, és una solució d'alta eficiència i més ecològica en comparació amb el refrigerant R410A. A l'convertir l'energia tèrmica emmagatzemada en l'aire a calor domèstic, la tecnologia Aquarea ajuda a reduir les emissions de CO2 i el impacte mediambiental en comparació amb les calderes i escalfadors elèctrics convencionals.

Gràcies als convertidors rotatius amb Inverter de Panasonic, la bomba de calor adapta el seu funcionament a les necessitats de cada llar, fins i tot en condicions climàtiques adverses de fins a -20 ° C. En aquests escenaris, Aquarea escalfa la llar de manera efectiva i eficient. Aquest sistema no només proporciona calefacció durant els mesos freds, sinó que també pot climatitzar a l'estiu per obtenir el màxim confort durant tot l'any.

A més, la unitat compta amb una manera nocturn dissenyat i programat per reduir els nivells de soroll quan sigui necessari, assegurant un descans tranquil. La sèrie J també inclou unitats exteriors més silencioses que els models anteriors, la qual cosa contribueix també a la reducció de el so fora de la llar.

Per a un estalvi d'energia encara més gran, Aquarea es pot combinar amb un sistema d'alta eficiència de producció d'aigua calenta sanitària, com el dipòsit d'acer inoxidable "A" sense ànodes en capacitats de 192 i 280 litres, o el dipòsit esmaltat, que disposa de 4 mides diferents per a tot tipus de necessitats: 150L, ​​200L, 350L i 380L. Els elevats nivells d'aïllament de cada dipòsit permeten reduir la pèrdua d'energia, un factor que converteix el sistema en la solució més eficient.

La gamma Aquarea sèrie J és ecològica i també es pot sincronitzar amb panells solars per ser encara més respectuosa amb el medi ambient. Amb aquesta interfície opcional, Aquarea permet optimitzar l'ús d'energia de manera més eficient, equilibrar el consum de la bomba de calor i el confort intern en funció de la temperatura exterior. Aquarea és la solució perfecta per a aquells usuaris que estan preocupats per minimitzar el seu impacte ambiental mentre busquen una solució eficaç.

La sèrie J de Aquarea també és compatible amb Aquarea Smart Cloud, un servei potent i intuïtiu que permet controlar de forma remota la gamma completa de funcions de calefacció i aigua calenta, incloent el monitoratge de l'consum d'energia. També està disponible amb Service Cloud per a un millor manteniment dels instal·ladors, permetent la monitorització remota i en conseqüència un important estalvi de temps i diners.

Per oferir la màxima comoditat i el major estalvi de temps, Aquarea treballa amb IFTTT, la tecnologia avançada que representa el procés simple de "Si passa això, llavors fes allò". IFTTT permet instruccions simples, com encendre i apagar, i instruccions més complicades, com enviar correus electrònics o notificacions d'errors. També es poden incorporar altres elements d'un Smart Home com, per exemple, una manera pre-programat que permet canviar la temperatura i encendre els llums en funció dels canvis climàtics.

Per a més informació, visiteu www.aircon.panasonic.eu

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20007_PANASONIC_200124.pdf)SINF_20007_PANASONIC_200124.pdf[ ]590 kB