La compañía ha lanzado el Eurofred Business Portal (EBP), su nuevo portal digital para profesionales.

5 senzills passos per realitzar una comanda ràpid a través de l'Eurofred Business Portal

Acompanyar els professionals de sector sempre ha estat una de les màximes de Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per a el sector Horeca.

Per això, la companyia ha llançat el Eurofred Business Portal (EBP), el seu nou portal digital per a professionals. Amb les seves innovadores prestacions, el EBP és una plataforma pionera en el sector, oferint una solució 360º perquè els professionals puguin preparar fàcilment els seus projectes, amb accés a tota la informació i les eines necessàries per facilitar-los el seu treball dia a dia al voltant de tres funcionalitats principals: informació de producte (catàlegs, manuals, etc.); informació de gestió (comandes, factures, albarans, etc.); i e-commerce.

En la seva última infografia Eurofred comparteix 5 senzills passos per realitzar una comanda ràpid a través de l'Eurofred Business Portal per als professionals de sector que vulguin adquirir productes de forma ràpida i segura.

Qualsevol cosa, no dubtis a contactar-nos.

Sobre Eurofred

Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre d'altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als que ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Contacte de premsa:

LEWIS

Carla Sigler / Noelia Iglesias

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: +34 935 228 600 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20006_eurofred_200120.pdf)SINF_20006_eurofred_200120.pdf[ ]274 kB