L'Aeroport de Logroño compta amb els equips de Adisa Heating per donar més confort als seus viatgers.

L'Aeroport de Logroño compta amb els equips
d'Adisa Heating per donar més confort als seus viatgers

L'Aeroport de Logroño compta amb els equips de Adisa Heating per donar més confort als seus viatgers.

L'Aeroport Internacional de Logroño ha comptat amb els equips de Adisa Heating Sèries per donar servei de calefacció a les seves instal·lacions i millorar així el confort dels seus viatgers.

Per a aquest projecte, s'ha instal·lat un equip autònom de producció de calor Roof Top equipat amb dues calderes a gas ADI CD 250. Es tracta de calderes d'alta eficiència, en acer inoxidable, de condensació, modulant, amb potències de 71 a 904 kW i amb un rendiment estacional de fins 108%, complint amb la directiva Ecodesign ErP Ready en termes d'eficiència i combustió ecològica (NOx classe 6).

L'Aeroport Internacional de Logroño-Agoncillo, situat a l'est de Logroño (La Rioja), compta amb una terminal de passatgers de 4000 metres quadrats equipada d'estructures modernes per cobrir les necessitats dels viatgers. Per donar servei de calefacció a aquestes instal·lacions, s'han triat els equips Roof Top de Adisa Heating per la seva estructura autoportant, compacta i lleugera, que permet una instal·lació en exteriors amb el consegüent estalvi d'espai i fàcil manteniment, a més de comptar amb calderes modulants d'alta eficiència que aconsegueixen una adaptació precisa a les necessitats tèrmiques d'aquest tipus d'instal·lació.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20005_HITECSA_200120.pdf)SINF_20005_HITECSA_200120.pdf[ ]235 kB