Arriba la campanya "Instal·la calor, instal·la confort, instal·la Junkers". Una promoció de Junkers, marca de la divisió Bosch Termotècnia

Junkers premia la instal·lació de les
seves calderes murals de condensació


Madrid, 15 de gener de 2020. Arriba la campanya "Instal·la calor, instal·la confort, instal·la Junkers". Una promoció de Junkers, marca de la divisió de Bosch Termotècnia pertanyent al Grup Bosch, dirigida a tots els instal·ladors que estiguin inscrits en el seu Club Junkers plus per tal de premiar la seva fidelitat.

D'aquesta manera, per cada caldera mural de condensació de la gamma Cerapur que s'instal·lin de l'15 de gener a l'15 de març, i la seva corresponent posada en marxa amb el Servei Tècnic Oficial Junkers, aquests professionals rebran una compensació econòmica a la targeta de soci del Club Junkers plus, podent arribar a aconseguir fins a 180 euros. Així mateix, tindran fins al 22 de març per enviar els requisits i justificar les seves instal·lacions.

La campanya és vàlida per als tres models de la gamma de calderes murals de condensació: Cerapur, Cerapur Comfort i Cerapur Excellence Compact. Totes elles ofereixen les millors solucions en calefacció i aigua calenta, adaptant-se a les necessitats de cada habitatge i cada client. La gamma Cerapur es caracteritza per unir eficiència i rendiment en el mínim espai, aconseguint una certificació energètica de fins a A + en combinació amb controladors modulants, el que permet estalviar energia des del primer moment. Concretament, l'usuari podrà reduir fins a en un 30% la factura de gas.

Per participar en la promoció, el professional haurà de seguir els següents passos:

  1. Ser soci de Club Junkers plus i tenir activada la targeta.
  2. Verificar la instal·lació de les calderes presents a la promoció a través de l'APP Junkers Plus amb el codi QR o al web www.junkersplus.es introduint totes les dades de l'usuari, i sol·licitar la posada en marxa a Servei Tècnic Oficial. A més, és indispensable que el formulari estigui totalment emplenat i signat per l'usuari final.

Un cop realitzat el procediment, els instal·ladors professionals rebran a la targeta Junkers plus el valor de Europlus corresponent per la instal·lació dels equips. Aquest podrà bescanviar per diners per a utilitzar en qualsevol establiment que accepti targetes VISA.

Gràcies a l'APP Junkers plus, els instal·ladors inscrits al Club Junkers plus poden controlar les seves instal·lacions, participar en les campanyes i acumular Europlus per cada instal·lació, tot a través dels seus dispositius mòbils. Una aplicació que està disponible tant a Google Play com a App Store.

Instal·la calor, instal·la confort, instal·la Junkers