La Tecnologia nanoe ™ X, permet una purificació de l'aire i proporciona un entorn saludable a la llar.

Panasonic ofereix les millors solucions
per a mantenir les llars climatitzades
durant els mesos d'hivern

 

  • Panasonic disposa de múltiples solucions per a cada llar amb un impacte ambiental gairebé nul
  • Aquarea All in One es un sistema de climatización aire-agua que utiliza energías renovables y ofrece una eficiencia muy elevada A+++
  • Etherea R32 és una solució aire-aire que permet obtenir una refrigeració i calefacció sostenible per a la teva llar i el planeta
  • La Tecnologia nanoe ™ X, integrada en els dispositius de Panasonic, permet una purificació de l'aire i proporciona un entorn saludable a la llar.

 

15 de gener de 2020 - Durant l'hivern, amb menys llum solar i temperatures més fredes, passem més hores a casa i la climatització pren una major importància: és el moment d'analitzar com mantenim un ambient càlid i acollidor, millorant l'eficiència del nostre llar i estalviant el màxim d'energia.

Descarbonització de la societat

La protecció de l'entorn i la cura de l'planeta és un tema clau en els nostres dies. La necessitat de ser més ecològics i respectuosos amb el medi ambient porta als usuaris a buscar solucions eficients que redueixin la despesa energètica de les llars. En aquesta línia, Noruega, es convertirà aquest any en el primer país de l'món que prohibirà l'ús de combustibles fòssils i parafina per escalfar edificis. Aquest país escandinau està introduint els canvis necessaris en la seva legislació per a restringir, per exemple, l'ús de gas natural per escalfar edificis i avançar cap a l'ús d'energies no contaminants. És probable que molts altres països segueixin aquest exemple en els propers anys.

Panasonic, sempre a l'avantguarda en innovació, està desenvolupant solucions des de fa anys que s'ajusten al seu Visió ambiental 2050 per aconseguir "una vida millor" i "un entorn global sostenible", amb l'objectiu d'una societat amb energia neta i un estil de vida més còmode.

Impacte ambiental i estalvi d'energia amb Panasonic

Panasonic s'esforça per marcar la diferència i ha prioritzat la "descarbonització de la societat" a través del desenvolupament de la seva àmplia gamma de bombes de calor aire-aigua. Atès que l'energia per a la calefacció representa el 78,9% del consum d'energia de les llars a Europa [1], és vital utilitzar tecnologia eficient que utilitza fonts alternatives d'energia per gaudir d'una llar més sostenible i eficient.

Per recolzar aquest enfocament més respectuós amb el medi ambient, la generació de bombes de calor aire-aigua Aquarea J de Panasonic són una solució d'alta eficiència, que aprofiten l'aire com a font d'energia 100% renovable.

A més, també utilitzen el refrigerant R32, que és fàcil de reciclar, té zero impacte en la capa d'ozó i un 75% menys d'impacte en l'escalfament global [1]. Els sistemes de calefacció i refrigeració que fan servir R32 ajuden a reduir altres la petjada de carboni d'un edifici. També és una alternativa més econòmica amb major eficiència [2] i amb un 30% menys de refrigerant, de manera que, a més d'importants beneficis mediambientals, els clients també estalviaran diners a la seva factura energètica.

Les etiquetes de classificació d'eficiència energètica de Panasonic apunten alt

Amb la introducció al setembre de 2019 de la nova classificació d'eficiència energètica, les classificacions per equips de calefacció s'han actualitzat. Les noves etiquetes d'eficiència energètica, ara més rigoroses, varien d'A +++ a D i A + a F per a l'aigua calenta sanitària.

La nova generació de Aquarea J és la solució perfecta per a l'hivern amb una classificació A +++ i una eficiència excel·lent, amb emissions de CO₂ minimitzades per un baix consum d'energia. A més, és capaç de proporcionar una sortida d'ACS de fins a 60 ° C fins i tot en les condicions climàtiques més adverses, proporcionant la màxima comoditat.

També s'ha prestat especial atenció a l'nivell sonor introduint una manera nocturn per reduir les possibles molèsties quan es precisi. A més, ara la generació J pot sincronitzar-se amb panells solars, escalfant la llar en funció de la temperatura exterior i augmentant encara més l'eficiència energètica.

Un futur verd i eficient

La gamma de bombes de calor aire-aire de Panasonic són un altre exemple de solucions amb eficiència energètica que brinden la màxima comoditat.

Permetent un procés d'escalfament ràpid sense un gran cost, la gamma d'unitats interiors inclou la Etherea R32, un sistema de calefacció i refredament que s'adapta perfectament a tots els espais, fins i tot als interiors més moderns.

La gamma aire-aire també inclou la unitat interior de consola tipus G1 que, amb un disseny modern, ofereix una solució elegant i funcional per maximitzar la comoditat i encaixar perfectament amb residències d'alta gamma, mentre s'escalfa uniformement les habitacions amb la doble direcció de flux d'aire.

Per àrees amb espai limitat, l'aire condicionat compacte de paret TZ és la solució perfecta. Amb només 779 mm d'ample, la unitat fins i tot es pot instal·lar en espais convencionals com damunt d'una porta, per oferir una calefacció i refrigeració discretes però eficients. 

Aire saludable tot l'any amb Panasonic

La dedicació de Panasonic de proporcionar solucions innovadores que s'adaptin perfectament a les necessitats dels clients ha portat a oferir productes d'alta qualitat, rendibles i ecològics. L'avançada tecnologia nanoe ™ X de Panasonic és un gran exemple, ja que purifica eficientment l'aire per a un ambient més saludable. nanoe X, a més desodoritzar les olors desagradables, redueix el creixement d'al·lèrgens, floridura, bacteris i virus fins a en un 99.9%.

És el complement perfecte per als sistemes d'aire condicionat que proporcionen calefacció durant l'hivern quan les temperatures fredes poden afectar especialment a la salut de nens i ancians, amb sistemes immunològics més febles i pells més sensibles. El sistema de purificació nanoe X ajuda a mantenir la salut de la família, netejant i purificant l'atmosfera de la llar tot i mantenir les finestres tancades per conservar la calor i oferint el màxim confort.

 

Última tecnologia cloud per el màxim control

Durant els mesos d'hivern, una preocupació important per als usuaris és l'augment de costos per escalfar la seva llar. L'enfocament de Panasonic amb l'última tecnologia és fer un pas endavant i controlar els costos fent que la vida quotidiana sigui el més simple i còmoda possible.

Aquarea Smart Cloud de Panasonic està disponible amb les generacions J i H d'Aquarea per a una comoditat total i estalvis notables a la llar. És molt més que un simple termòstat per encendre o apagar un dispositiu de calefacció; és un servei potent i intuïtiu per controlar de forma remota totes les funcions de calefacció i aigua calenta, incloent el monitoratge de l'consum d'energia de la llar.

Una altra nova aplicació és el Aquarea Service Cloud destinada a instal·ladors. Amb ella, Panasonic dóna accés remot als sistemes de calefacció dels usuaris perquè l'instal·lador pugui solucionar molt més ràpid qualsevol incidència o reparació, minimitzant el temps i els diners destinats, i contribuint d'aquesta forma a una major satisfacció de l'usuari final.

Disponible per a la tecnologia aire-aire, Panasonic disposa de la tecnologia intel·ligent Comfort Cloud. Aquesta tecnologia intel·ligent permet a l'usuari administrar totes les funcions de la bomba de calor, com el sistema purificador d'aire nanoe X, la direcció de l'flux d'aire, la velocitat, la temperatura i altres funcions per a la màxima comoditat. Ideal per a qualsevol llar, la calefacció i la refrigeració de cada habitació es pot administrar individualment.

 

A més, amb l'ajuda de Google Assistant i / o Amazon Alexa, les solucions de Panasonic, que són compatibles amb l'aplicació Comfort Cloud, es poden activar per veu per proporcionar un control simple en una varietat d'idiomes. Es poden controlar tasques simples com encès / apagat, maneres de funcionament i configuracions de temperatura. Per a una comoditat òptima, també es pot crear una rutina personalitzada a través de configuracions a l'aplicació Google Home o Alexa Routines.

Els productes de Panasonic són compatibles també amb la tecnologia avançada IFTTT, que representa el procés simple de "Si això, llavors allò ". El Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1, per exemple, és compatible amb IFTTT i oferint un accés encara més ràpid per controlar la seva llar intel·ligent amb només tocar un botó o mitjançant el control per veu.

Per a més informació, visitar www.aircon.panasonic.eu

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20003_PANASONIC_200114.pdf)SINF_20003_PANASONIC_200114.pdf[ ]1136 kB