La nova consola de sòl de Panasonic ofereix calefacció i refrigeració juntament amb la purificació d'aire.

La nova consola de sòl de Panasonic purifica
l'aire amb el sistema nanoe X

  • La nova consola de sòl de Panasonic ofereix calefacció i refrigeració juntament amb la purificació d'aire amb el sistema nanoe ™ X.
  • Garanteix la màxima comoditat per als usuaris gràcies a la doble direcció de flux d'aire.
  • Disposa d'una funció d'auto neteja i és fàcil de mantenir.

13 de gener de 2020 - Panasonic Heating and Cooling ha anunciat una actualització de la seva consola de sòl G1 per a solucions d'aire condicionat VRF. La gamma estarà disponible amb el sistema nanoe ™ X de sèrie, la tecnologia avançada que purifica l'aire per a un ambient més saludable i net.

Juntament amb la revolucionària tecnologia nanoe ™ X, el disseny de l'G1 ofereix majors beneficis per als seus usuaris tant en espais comercials com en edificis residencials. La innovadora tecnologia nanoe ™ X ajuda a reduir el creixement de certs al·lèrgens, floridura, bacteris i alguns virus fins a en un 99.9% 1, proporcionant una purificació millorada de l'aire per a un ambient encara més saludable. Nanoe ™ X és una solució eficient que ajuda a mantenir un aire de qualitat, a desodoritzar olors fortes i desagradables, així com a retenir la humitat de la pell.

La nova consola de sòl G1 dirigeix ​​el flux d'aire en dues posicions per mantenir la temperatura de tot l'espai, creant un ambient confortable ja sigui en mode de calefacció o refrigeració. Per exemple, en mode calefacció, l'aire es dirigeix ​​automàticament cap avall, mentre que de cap manera refrigeració es dirigeix ​​cap amunt, el que garanteix una temperatura uniforme en tota l'habitació. Per estendre encara més el confort, el panell G1 per a sistemes VRF compta amb un funcionament súper silenciós de sol 29dB (A). Per facilitar el seu manteniment, la unitat també compta amb una funció d'auto neteja, de 90 minuts màxim de durada.

Disseny compacte i múltiples possibilitats d'instal·lació

La nova consola, amb un disseny compacte i elegant, és fàcil d'integrar en qualsevol espai. La unitat té una profunditat de només 207 mm, el que permet que s'instal·li en àrees amb espai molt limitat, com sota de les finestres, convertint-se en l'alternativa ideal als radiadors tradicionals. Està dissenyat amb materials acuradament seleccionats per crear un acabat elegant que s'integra a la perfecció amb els espais. La consola ofereix tres opcions d'instal·lació diferents per satisfer els requisits de client:

  1. Es pot col·locar i muntar a terra o a la paret.
  2. Es pot amagar en un racó.
  3. Pot estar totalment ocult (col·locat dins de l'estructura de la paret)

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_20001_PANASONIC_200113.pdf)SINF_20001_PANASONIC_200113.pdf[ ]646 kB