Panasonic inclou el control per veu als seus equips d'aire acondicionat

SINF 19070 PANASONIC 191210

 

  • El control per veu és compatible amb Amazon Alexa i Google Assistant
  • Disposa de rutines programables per a estalviar temps
  • Controla la comoditat i el confort per a les cases intel·ligents

Panasonic Heating and Cooling ha introduït el control per veu a través de Google Assistant i Amazon Alexa en les seves gammes d'aire condicionat. Les solucions de Panasonic que són compatibles amb l'aplicació Comfort Cloud, incloent tots els aires condicionats domèstics i sistemes PACi, ara es poden activar per veu per a proporcionar un control simple i còmode.

Aquesta nova funcionalitat ofereix una àmplia varietat de beneficis tant per al mercat comercial com residencial. Per exemple, aquelles persones que estan acostumades a controlar la il·luminació i l'àudio de la seva casa mitjançant control de veu ara també poden establir preferències per al seu sistema d'aire condicionat Panasonic.

Una vegada que el sistema està aparellat amb una unitat d'aire condicionat Panasonic a través de l'aplicació Comfort Cloud, els propietaris poden usar Google Assistant o Amazon Alexa per a tasques simples com l'encesa o apagat, maneres de funcionament, configuració de temperatura i verificació de l'estat operatiu. Per a una comoditat òptima, també es pot crear una rutina personalitzada a través de la configuració en l'aplicació Google Home o Alexa Routines. Es poden programar comandos com "OK, Google, Bon dia" per a establir la temperatura desitjada, estalviant als usuaris temps per a un matí més relaxat.

El control per veu també és compatible amb les solucions Panasonic PACi per al sector comercial. Els usuaris poden predeterminar fàcilment els entorns de treball per a aconseguir el clima més adequat. Per exemple, la configuració de l'aplicació Comfort Cloud, es pot activar mitjançant un comando de veu per a, per exemple, refredar prèviament una oficina abans que arribin els empleats. Aquest servei pot ser administrat fàcilment per qualsevol treballador a través de Amazon Alexa, o convidant-los a unir-se a través de l'aplicació Google Home.

Des d'aquest any, Panasonic Voice Control està disponible en anglès amb Amazon Alexa i el Google Assistant i a partir de Gener 2020 ho estarà en espanyol. Panasonic Voice Control ajuda a estalviar temps i brinda comoditat i confort als clients de Panasonic.

Per a més informació, visitar www.aircon.panasonic.eu