Junkers aposta per l'aerotèrmia amb les bombes de calor Supraeco

SINF 19069 BOSCH 191204

 

  • Junkers reafirma el seu compromís amb l'ús eficient de l'energia i la cura del medi ambient en proposar la seva gamma de bombes de calor multi-tasca aire-aigua com la solució més eficient per a climatització
  • La formació i els serveis als professionals de la instal·lació són la senyal d’identitat de la marca

En el seu compromís per fomentar l'ús eficient de l'energia unit a la seva preocupació per la cura del medi ambient, Junkers, marca de la divisió de Bosch Termotècnia pertanyent al Grup Bosch, proposa la seva gamma de bombes de calor multitarea aire-aigua com la millor solució per a aconseguir el major confort a casa en qualsevol època de l'any protegint el medi ambient i afavorint l'estalvi energètic.

Avui dia les bombes de calor aire-aigua s'han convertit en un dels sistemes més eficients, ja que extreuen l'energia gratuïta de l'aire exterior per a convertir-la en confort per a la llar d'una manera natural. Així, són equips reversibles que subministren fred, calor i aigua calenta sanitària amb un sol producte.

La gamma Supraeco de Junkers està formada pels models Supraeco Hydro i Supraeco Frigo. Aquests posseeixen una classificació energètica de fins A+++ en calefacció i compten amb uns nivells sonors reduïts. Són compatibles amb altres sistemes d'escalfament existents en l'habitatge i destaquen pel seu reduït manteniment.

A més, compromesa per oferir el millor servei i les millors solucions, Junkers continua contribuint de manera activa en la formació, preparació i qualificació dels professionals de la instal·lació amb l'objectiu d'oferir-los un domini complet per a convertir-se en experts en bombes de calor.

Per això, la marca posa a la disposició de tots els professionals, dins de la seva Acadèmia Junkers, un mòdul de formació presencial i online anomenat “Bombes de Calor Supraeco aire-aigua”. També, ofereix unes guies de planificació de cadascuna de les gammes Supraeco amb àmplia informació tècnica per a ajudar-los a dur a terme la instal·lació de les bombes de calor de la millor manera possible, reduint els temps d'instal·lació.

També, per a una major rapidesa i eficàcia, Junkers disposa de l'aplicació mòbil JunkersPro, un assistent tècnic dirigit a professionals de la instal·lació que té com a objectiu ajudar a planificar o resoldre in-situ els dubtes que puguin sorgir durant la instal·lació dels seus equips. Aquesta App permet a l'instal·lador ser més ràpid, eficient i professional, en poder accedir a tota la documentació tècnica per a realitzar el muntatge de tota la gamma de productes i als vídeos tutorials que permeten seguir pas a pas l'ajust i posada en marxa dels equips.

Amb tot això, la marca posa de manifest la seva aposta per una solució que combina eficiència i estalvi energètic al mateix temps que contribueix amb excel·lents serveis per al professional de la instal·lació, combinant l'àmplia experiència de la marca amb la introducció de tecnologies capdavanteres en totes les solucions com a senyal d'identitat de Junkers.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19069_BOSCH_191204_CT.pdf)SINF_19069_BOSCH_191204_CT.pdf[ ]260 kB