Amb la nova presa SCHUKO® amb carregadors USB, pots connectar-te a el futur digital.

 

Presa SCHUKO® amb USB

Solució compacta dos en un.

Més ràpid, més flexibilitat.

Dues aplicacions en un únic dispositiu: La nova presa SCHUKO® amb carregadors USB uneix la connexió clàssica 230 V amb 2 sortides USB. Així, estalviem temps, espai i costos durant la instal·lació. La solució compacta dos en un és perfecta tant per a reformes en residències particulars com per a hotels, oficines o edificis públics.

Dues sortides USB de càrrega ràpida

Les surtides USB proporcionen una intensitat de càrrega de 2.4 A. Això vol dir que l'última generació de tablets i smartphones poden carregar-se en molt poc temps - sense adaptador, sense embolic de cables amb la velocitat màxima de càrrega. Un altre avantatge: al connectar dos dispositius, la intensitat de càrrega es distribueix a parts iguals (2 x aprox. 1.2 A) i no de manera alternativa. Això prevé el constant "bip" o vibració dels dispositius connectats.

Disponible en diferents sèries i acabats:

Aquesta solució està disponible a les següents estètiques de les sèries BERKER:

BERKER S.1, BERKER B.3, BERKER B.7, BERKER Q.1, BERKER Q.3, BERKER Q.7, BERKER K.1, BERKER K.5

Dades tècniques:

  • Presa SCHUKO®: 250 V AC / 16 A
  • USB: 2 x 5 V / 2.4 A
  • Dimensions: 55 x 55 mm
  • Material: Plàstic termoestable

Dos en un

Comparat amb la combinació convencional de presa SCHUKO® i carregador USB, la nova presa estalvia espai mantenint les mateixes funcions. Una presa convencional pot reemplaçar-se fàcil i ràpidament per la nova presa SCHUKO® amb carregador USB. Sense necessitat de noves connexions ni modificacions de les instal·lacions. Substituint directament una presa convencional per la nova.

Més informació: hager.es/berker

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19065_HAGER_191111_CS.pdf)SINF_19065_HAGER_191111_CS.pdf[ ]318 kB