Aquest Nadal Junkers premia la instal·lació de la seva gamma de calderes Cerapur

 

Aquest Nadal Junkers premia la instal·lació de la seva gamma de calderes Cerapur

 

  • La marca llança la campanya "Junkers fa Nadal" per premiar l'instal·lació de calderes de condensació
  • La promoció estarà activa del 1 de novembre al 30 de novembre

 

Madrid, 07 novembre de 2019. Torna la campanya de regals més esperada de l'any. Com és tradició ja per aquestes dates, Junkers, marca de la divisió de Bosch Termotècnia pertanyent a el Grup Bosch, llança 'Junkers fa el Nadal', una promoció dirigida als professionals de la instal·lació amb l'objectiu premiar les seves instal·lacions.

D'aquesta manera, per cada caldera mural de condensació de la gamma Cerapur que instal·lin entre l'1 i el 30 de novembre, aquests professionals podran obtenir diferents premis. Entre ells es poden trobar des d'eines elèctriques de la marca Bosch (miniamoladoras, martells o hidronetejadores, entre d'altres) fins els regals i productes més esperats per aquest Nadal (una GoPro Hero 7, un iPad Air, cistelles de Nadal o un pernil ibèric) . A més a més, com més instal·lacions facin, més premis podran emportar-se.

Aquesta gamma de calderes està formada per cinc models: Cerapur, Cerapur Comfort, Cerapur Excellence Compact, Cerapur Excellence i Cerapur Acu Smart. Totes elles ofereixen les millors solucions en calefacció i aigua calenta, i es caracteritzen per unir eficiència i rendiment en el mínim espai, aconseguint una certificació energètica A + en combinació amb controladors modulats, el que permet estalviar energia des del primer moment. Concretament, l'usuari podrà reduir fins a en un 30% la factura de gas.

Avantatges de l’APP Junkers plus.

L’APP Junkers plus permet als instal·ladors inscrits al Club Junkers plus controlar les seves instal·lacions, participar en les campanyes i acumular Europlus per cada instal·lació, tot a través dels seus dispositius mòbils. Es tracta d'una aplicació que està disponible tant a Google Play com a App Store.

A més, tots els professionals de la instal·lació que estiguin inscrits al Club Junkers plus podran optar com a regal d'aquesta campanya a la recàrrega de la seva targeta VISA de el club amb fins a 400 €. Per sol·licitar l'alta, els interessats hauran de trucar a el telèfon 902.747.032 o accedir a el portal d'Accés Professional del web www.junkers.es.

 

Per més informació:

HAVAS PR

 

Joaquín Ulloa

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Hernández

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19064_BOSCH_191108_CS.pdf)SINF_19064_BOSCH_191108_CS.pdf[ ]326 kB