HAGER ens presenta la gamma de mecanismes Iumina amb un nou disseny

 

lumina intense

Començar amb bona imatge

La sèrie de mecanismes per a la vida d'avui

lumina ha estat un èxit des del principi. Entre els instal·ladors, als quals els agrada poder fer la seva feina de forma ràpida i fàcil. I entre els usuaris els quals busquen una gran qualitat i un estil contemporani tot i que atemporal. Amb la nova lumina intense, Hager presenta més possibilitats de disseny.

Tres per més


La gamma de mecanismes lumina intense de HAGER presenta un disseny de marc completament nou i tres colors per a més combinacions: el clàssic i afable blanc polar brillant, l'elegant i distintiu color plata mate i l'atractiu i expressiu negre mate.

Amb qualsevol d'aquestes opcions lumina intense té l'acabat perfecte per a qualsevol ocasió. I encara més, ja que es poden combinar diferents mecanismes i marcs.

El marc, disponible fins a 5 elements, encaixa exactament i està dissenyat amb una petita distància a la paret que li dóna una aparença fins i tot més atractiva.

Donar-li un toc individual a lumina mai ha estat tan fàcil com ara.

Per què no provar alguna cosa nova?

 

Escull, encaixa i ... clic!

La idea principal d'lumina és un disseny modular simple i funcional. Un mateix mecanisme que pot utilitzar-se amb les diferents sèries: soul i intense.

Robust, precís i segur, amb bastidor metàl·lic i urpes incorporades, així és el mecanisme lumina que inclou a més la tecla.

En relació amb les urpes, destacar que presenten una geometria oberta, la qual cosa evita danys durant la instal·lació. D'altra banda, les urpes retretes permeten posicionar fàcilment el mecanisme a la caixa del dispositiu, minimitzant el risc de lesions. Un espai addicional per cargolar, permet un muntatge fàcil fins i tot en les superfícies més exigents.

Totes aquestes característiques s'han pensat específicament perquè el mecanisme lumina, ja sigui en la seva versió soul o intense, sigui fàcil, ràpid i segur d'instal·lar.

Més informació: hager.es/lumina

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19063_HAGER_191111_CS.pdf)SINF_19063_HAGER_191111_CS.pdf[ ]353 kB