Hiplus ha anunciat la incorporació de Moisès Sánchez Gándara com a nou director general

 

Moisés Sánchez Gándara, nou director general d'Hiplus aire condicionat

 

Hiplus, empresa líder en climatització d'alta eficiència, ha anunciat la incorporació de Moisès Sánchez Gándara com a director general de la companyia.

Amb una llarga experiència en el sector de HVAC, Moisès inicia una nova etapa al capdavant de la societat propietària de les marques hitecsa i ADISA HEATING, amb fàbriques a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Arenys de Mar.

Moisés és Llicenciat en Ciències Químiques per la UAM, Executive MBA per l'IE Business School i posseeix els títols d'Especialista en Gestió Energètica per la UPM i Expert en Comerç Internacional pel CEF.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de HVAC en el Grup Ferroli i en Hiplus (Hitecsa i Adisa), on va assumir la Direcció Comercial i Màrqueting durant gairebé 5 anys. Els últims anys ha estat desenvolupant la seva activitat professional com a Director Comercial de l'empresa KNAUF per a Espanya i Portugal.

Aquesta incorporació s'enquadra dins del procés de creixement i expansió de Hitecsa i Adisa Heating, que comptaran ara amb l'experiència de Moisès Sánchez per seguir avançant en la seva aposta per la innovació i la millora contínua. En paraules del nou director general, "Assumeixo aquest repte amb la il·lusió de dirigir una companyia que és especialista i referent en el mercat de HVAC. En Hitecsa i Adisa, la innovació, la flexibilitat i l'equip humà són els nostres pilars estratègics, i és el meu objectiu reforçar-los, donar impuls a la innovació des d'un sentit més ampli, no només de producte, que seguirem innovant gràcies a la nostra constant inversió en R + D + i, sinó incloent també processos i mètodes dinàmics, eines eficients i gestió organitzacional ".

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19060_HIPLUS_191004_CT.pdf)SINF_19060_HIPLUS_191004_CT.pdf[ ]242 kB