L'últim en ventilació intel·ligent per a millorar la qualitat de l'aire interior que es respira evitant malalties respiratòries.

VENTILACIÓ INTERIOR DE DOBLE FLUX I ALTA EFICIÈNCIA PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

Siber presenta en REBUILD 2019 el seu nou servei d'Estudis de Projecte orientats a millorar la qualitat de l'aire interior en els edificis eficients i respectuosos amb el medi ambient

 

Madrid, 5 de setembre de 2019. Assessorar i acompanyar al professional en totes les fases del projecte és la clau d'èxit per a triar el sistema de ventilació de doble flux més adequat per a qualsevol tipus d'edificació i especialment per als Edificis de Consum d'Energia Gairebé Nul (EECN).  Per aquest motiu, SIBER ha apostat per REBUILD 2019 per a presentar la seva nova divisió d'Estudis de Projecte l'objectiu del qual és estalviar costos a l'hora de dissenyar, dimensionar i pressupostar un sistema de ventilació intel·ligent, tot això sense cap compromís.

Les normes nacionals i europees apunten cap a edificis cada vegada més eficients. Entre les diverses solucions que es completen per a aconseguir aquest tipus d'edifici, destaca el sistema de ventilació, que aporta qualitat d'aire interior, ambient saludable i eficiència energètica.

En REBUID 2019 s'abordaran els desafiaments del sector quant a tecnologia i eficiència energètica, així com nous sistemes constructius. “És, sens dubte, el marc ideal per a donar a conèixer al sector nostre nou servei d'Estudis de Projecte que milloren la qualitat de l'aire interior que es respira evitant malalties respiratòries. El nostre objectiu és acostar al professional el nostre coneixement i experiència en sistemes de ventilació”, indica Santiago Mayol, director de Màrqueting de SIBER Ventilació.

El servei d'Estudis de Projecte de SIBER, únic en el mercat, utilitza la seva pròpia eina informàtica desenvolupada en la metodologia BIM que permet un gran estalvi de temps. S'orienta a dimensionar el sistema de ventilació més adequat per a cada projecte, des del seu disseny fins a la seva instal·lació, posada en marxa, certificació i postvenda.

Instal·ladors, arquitectes i enginyers rebran un projecte complet en enginyeria BIM d'última generació avalat per la gran experiència dels professionals de SIBER en projectes singulars d'alta eficiència que s'han convertit en referents del mercat de nZEB, EECN i Passivhaus.

“El compromís de SIBER és transmetre el nostre coneixement de qualitat i know-how en sistemes de ventilació d'alta eficiència i respecte al medi ambient a un sector cada vegada més preocupat per la qualitat de l'aire interior”, va subratllar Santiago Mayol.

REBUILD 2019, que se celebrarà del 17 al 19 de setembre en IFEMA és un esdeveniment boutique en la intersecció de la tecnologia, la industrialització, la sostenibilitat i la innovació de nous materials per al sector de l'edificació.

 

SINF 19056 AMEDIA 190909

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Siber (www.siberzone.es)  és  una empresa establerta a Barcelona des de 2006 dedicada al desenvolupament i producció de sistemes de ventilació intel·ligents per al sector residencial i terciari. *Siber proveeix un conjunt de solucions intel·ligents d'alta eficiència energètica en ventilació de l'aire, que milloren la salut, la higiene i confort de les persones en espais interiors. Amb una experiència de 4.000 projectes realitzats, 50.000 habitatges a Espanya estan equipades amb els seus sistemes de ventilació.