Mitsubishi Electric concedeix una beca de 20.000 euros per a la formació de joves emprenedors a l'IESE

 

  • Els projectes escollits són "Zumoteka" de Nadezda Kurvanova i "Paraes Marketplace Consulting" de Riccardo Valoti

Madrid, 24 de juny de 2019. Mitsubishi Electric concedeix dues beques valorades en 10.000 euros als dos millors projectes d'emprenedoria d'estudiants de l'Executive MBA de l'IESE. El guardó l'ha lliurat Masami Kusano, president de Mitsubishi Electric Europe, B.V. Sucursal Espanya. L'IESE agraeix el suport de Mitsubishi en la formació del talent emprenedor.

“Zumoteka” de Nadezda Kuryanova

Nascuda a Sibèria, Rússia, Nadezda arriba a Espanya el 2012. Després d'un curs intensiu d'espanyol de sis mesos, funda a Màlaga el seu primer projecte empresarial, Vitamines del Camp, empresa dedicada a l'exportació de fruites. El 2018 arrenca el seu segon projecte empresarial i obre Zumoteka al centre de Màlaga, botiga dedicada a la venda de sucs de fruites i verdures naturals.

"Paraes Marketplace Consulting" de Riccardo Valoti

Riccardo Valoti és un italià amb gran esperit emprenedor. En 2016 va obrir la seva pròpia marca de botigues en el món de la moda amb el brand "Must Have Itàlia". Aquest any ha arrencat el projecte "Paraes Marketplace Consulting" que està centrat en el món de retail ofriendo cursos i suport a empresaris i emprenedors a vendre els seus productes en línia a través de les diferents plataformes existents.

Becas del Executive MBA del IESE

L'IESE està particularment interessat en contribuir al desenvolupament de líders amb la decisió, les habilitats i l'experiència necessàries per fer créixer les seves organitzacions; dones que dirigeixin i inspirin a les seves organitzacions; i emprenedors i innovadors amb capacitat per llançar i fer créixer noves iniciatives empresarials.

Per aquest motiu, l'IESE ha creat un programa de beques per a l'Executive MBA enfocat a alumnes que demostrin tenir el potencial per a això. Les beques es divideixen en:

  • Beca excel·lència. Podran sol·licitar-les aquells candidats que demostrin mèrits acadèmics a més d'una trajectòria professional i una experiència significatives de lideratge.
  • Beca talent dona. Disponibles per a dones amb dots de lideratge, un exercici excel·lent i un gran potencial de desenvolupament.
  • Beca emprenedoria. Mitsubishi Electric, conscient de la importància de la innovació i el desenvolupament, ha volgut dotar una sèrie de beques per a emprenedors.

Sobre IESE Business School

L'IESE, l'escola de direcció d'empreses de la Universitat de Navarra, celebra aquest curs els 60 anys des de la seva fundació a Barcelona el 1958. Amb campus a Barcelona, ​​Madrid, Munic, Nova York i Sao Paulo, l'IESE suma nous projectes a seva ja innovador ecosistema d'aprenentatge que li permet oferir formació per a directius a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica. Durant aquests 60 anys d'història l'escola ha format més de 45.000 empresaris i directius, oferint-los una experiència personalitzada i transformadora.

L'IESE vol seguir construint el demà formant líders que puguin tenir un impacte positiu i durador en les persones, en les empreses i en la societat. Aquest esforç ha estat reconegut pel rànquing del Financial Times que per quart any consecutiu s'ha posicionat a l'IESE com l'escola número 1 del món en programes de formació de directius.

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el satèl·lit. La firma, que complirà el seu 100 Aniversari el 2021, és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.

Per més informació:
Comunicación IESE Business School

Mª del Mar Valls
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
912113298

Comunicación Mitsubishi Electric
Araceli de la Fuente

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Julia Mondéjar
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

667774716